De Sallandtrail

Sallandtrail

De routes van de SallandTrail lopen door de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug. In nauw overleg met de grote gebiedseigenaren van Staatsbosbeheer, Natuur Monumenten, Landschap Overijssel en een aantal privé eigenaren zijn de routes zorgvuldig vastgesteld. Op die manier willen we zorgen voor zo min mogelijk overlast en verstoring tijdens de SallandTrail in maart. Het volgen van de routes buiten de datum van de SallandTrail is mogelijk (op eigen risico) maar niet over privéterreinen en gebieden die in verband met het broedseizoen gesloten zijn.  De routes worden alleen op de dag zelf met linten en pijlen aangegeven en alleen op die dag zijn er verzorgingsposten.

Verzorging

De verzorging, zowel onderweg als na afloop, is uitstekend! Op de 25 km, de 50 km en de 50 Mijl route zijn verzorgingsposten geplaatst.

Deze bevinden zich steeds op ca. 12 à 13 km van elkaar (zie de routekaartjes). Op de verzorgingsposten is water, sportdrank, thee en cola verkrijgbaar. Er zijn ook stukjes banaan, sinaasappel, chips, zoute koekjes, winegums en koek beschikbaar. Deelnemers dienen zelf, indien gewenst, te zorgen voor extra drinken/eten onderweg. Na afloop is er voldoende mogelijkheid om de verbruikte koolhydraten weer aan te vullen. Voor alle ultralopers (50 km en 80,5 km) is er op ca. 6 km voor de finish nog een extra verzorgingspost ingericht.

Tijdregistratie van de Sallandtrail

Direct naast de start/finish staat een digitale klok die bij de start begint te lopen. Bij doorkomst of binnenkomst kan iedere loper de eigen eindtijd/doorkomsttijd goed zien. Eindtijden worden dit jaar opnieuw digitaal bijgehouden en verwerkt in een uitslagenlijst. (www.mijninschrijving.nl -> SallandTrail)

Finishen op de 50 km trail of de 50 Mijl trail telt mee voor de 100MarathonClubNederland. Resultaten op de 50 km en 50 Mijl worden ook gepubliceerd op de UltraMarathonStatistieken site van de DUV (Deutsche Ultramarathon Verein).

Urenschema

Starttijden

08:00
50 mijl starttijd
08:30
50 km starttijd
09:00
25 km starttijd
10:00
10 km starttijd

Datum

11 mrt 2023
Expired!

Tijd

08:00

Meer informatie

Inschrijven

Afstanden

10 km,
25 km,
50 km,
80 km

Locatie

Het Ravijn Nijverdal
Piet Heinweg 16, 7441 GZ Nijverdal
Locaties
Inschrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *