Home Trailrunkalender Terhills Trail
Terhills Trail 2019

Terhills Trail

Op zaterdag 12 december vindt de vierde editie van de Terhills Trail plaats. Dit jaar met een nieuwe start/finish locatie en een deels vernieuwd parcours!

Terhills ligt op de voormalige mijnsite van Eisden in het hart van de Euregio. Het strekt zich uit over een gebied van circa 365 ha in Dilsen-Stokkem en Maasmechelen, aan de rand van het enige Nationale Park van België. Gevormd door haar verleden als industriële mijn- en grindontginningssite, wordt de omgeving vandaag gekenmerkt door weelderige fauna en flora, enorme waterpartijen en unieke verzichten vanop de mijnterrils. Een levende herinnering aan het Limburgse steenkoolmijnverleden en waar meer dan een kwart eeuw geleden de mijnen van Eisden nog op volle toeren draaide. Vandaag de dag ziet het landschap er helemaal anders uit en kan je hier genieten van een verrassend landschap van ‘bergen en meren’ met spectaculaire panorama’s, Bij spectaculaire panorama’s horen ook spectaculaire trails.

Net als andere jaren zijn de afstanden 30, 20 en 10 km. Afhankelijk van de start/finishlocatie wordt er in 2020 misschien weer een Kids Trails en Night Trail georganiseerd.

Urenschema

Starttijden

10:00
30 km starttijd
10:15
10 km starttijd
10:30
20 km starttijd

Datum

12 dec 2020
Expired!

Tijd

10:00

Kosten

vanaf 18,50

Meer informatie

Inschrijven

Afstanden

10 km,
20 km,
30 km

Locatie

Patro Eisden
Louis Mercierlaan 56, 3630 Maasmechelen
Locaties
Bearsports

Organisator

Bearsports
Email
info@bearsports.nl
Website
http://www.bearsports.nl/
Inschrijven