Home Trailrunkalender Trail Herentals Tielen
Trail herentals Tielen

Trail Herentals Tielen

De Trail Herentals Tielen is een jaarlijks terugkerend evenement dat liefhebbers van trailrunning en natuurliefhebbers samenbrengt voor een onvergetelijke hardloopervaring. Gelegen in de pittoreske regio van Herentals Tielen, België, biedt deze trail de perfecte gelegenheid om de prachtige natuurlijke schoonheid van het gebied te ontdekken, terwijl je je fysieke grenzen verlegt.

De trail vindt plaats op goed onderhouden paden, die je door betoverende bossen, glooiende heuvels en schilderachtige landschappen leiden. Met verschillende afstanden en moeilijkheidsgraden is er voor ieder wat wils, of je nu een ervaren trailrunner bent of net begint met deze uitdagende discipline.

Uitdagend parcours tijdens de Trail Herentals Tielen

Een van de hoogtepunten van de Trail Herentals Tielen is de diversiteit aan terreinen die je tegenkomt tijdens je hardloopavontuur. Van smalle bospaden tot brede open velden, je zult je zintuigen prikkelen terwijl je je een weg baant door de afwisselende omgeving. Onderweg word je getrakteerd op adembenemende uitzichten en kom je misschien zelfs enkele wilde dieren tegen die in dit natuurlijke habitat leven.

Of je nu een ervaren trailrunner bent die op zoek is naar een uitdagende race of een enthousiaste beginner die de wereld van trailrunning wil verkennen, het evenement biedt een unieke en opwindende ervaring voor iedereen. Het is een kans om de schoonheid van de natuur te omarmen, je grenzen te verleggen en nieuwe vriendschappen te sluiten in een prachtige omgeving.

Urenschema

Starttijden

12:45
16 km starttijd
13:10
25 km starttijd

Datum

20 aug 2023
Expired!

Tijd

00:45

Meer informatie

Inschrijven

Afstanden

16 km,
25 km

Locatie

Olympiadelaan
Olympiadelaan 2200 Herentals, België
Locaties
Inschrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *