Home Trailrunkalender Veluwe Groot Boeschoten Trail
Veluwe Groot Boeschoten Trail 2020

Veluwe Groot Boeschoten Trail

De schaapskooien van Groot- en Klein Boeschoten bevinden zich sinds 1800 in dit deel van de Veluwe aangrenzend aan het dorp Voorthuizen alwaar vandaan de Start-Finish zich bevindt. Wij hebben gekozen om dit rijksmonument als logo te gebruiken voor deze Trail van Cairn Trails & Adeventures. Een mooi verhaal al vóór de start.

De diverse afstanden behalve de 6 kilometer TRAIL komen langs deze unieke natuurplaats en is speciaal voor ons evenement open gesteld. Makkelijk bereikbaar voor support en bezoekers. Een verzorgingspost zal worden ingericht net na de passage door de schaapskooi.

Het natuurgebied Boeschoten van terreinbeheerder Staatsbosbeheer staat bekend als Entréé van de Veluwe, hier ontvouwd zich het begin van de Veluwe vanuit het Westen naar het Oosten en dit gebied is het toneel van de Veluwe Groot Boeschoten Trail. De bossen strekken zich uit tot aan Speuld en Garderen en voor de 35 km volgen deelnemers een deel van het parcours richting Stroe.

Het parcours van de Veluwe Groot Boeschoten Trail

Voor alle afstanden is er volop afwisseling in parcours opbouw. De entréé van de Veluwe, zoals Voorthuizen op de kaart staat, heeft direct in het aangrenzende bosgebied een avontuurlijke diversiteit van mogelijkheden. Deelnemers van de eerste editie in 2018 waren veelal opvallend verrast door de afwisseling in het parcours.

De routes worden uitgezet door het ervaren team parcoursbouwers van Cairn Trails & Adventures. Alle routes zijn gemarkeerd op de wijze zoals je mag verwachten van een Cairntrail; opvallend maar zonder overlast voor andere recreanten, overzichtelijke en nauwkeurig.

Tijdens een laatste briefing nét voor de start ontvang je de laatste belangrijke details mbt jouw gekozen afstand. De bekende fluor-gele markeerpijlen van Cairn zullen het overgrote deel van het parcours markeren.

Urenschema

Starttijden

10:00
35 km starttijd
11:00
6 km starttijd
11:15
22 km starttijd
11:30
13 km starttijd

Datum

01 mei 2021
Expired!

Tijd

10:00

Kosten

vanaf 11,50

Meer informatie

Inschrijven

Afstanden

13 km,
22 km,
35 km,
6 km

Locatie

Camping de Zanderij
Hoge Boeschoterweg 96, 3781 NW Voorthuizen
Locaties
CAIRN ADVENTURES

Organisator

CAIRN ADVENTURES
Email
info@cairnadventures.nl
Website
https://cairnadventures.nl/
Inschrijven