Home Trailrunkalender Devil’s Trail Schiermonnikoog
Devil’s Trail Schiermonnikoog 2020

Devil’s Trail Schiermonnikoog

Een prachtige afsluiting van het Devil’s Trail seizoen. Devil’s Trail Schiermonnikoog; dit jaar ook een NightTrail. Op Schiermonnikoog is het pas echt donker; ervaar dit op vrijdagnacht 6 november.

De Devil’s Trail Schiermonnikoog is een weekendactiviteit met op vrijdag 5 november de NightTrail. Zaterdag 6 november heb je de keuze tussen 15 km of 30 km. Als je alleen zaterdag loopt is het mogelijk om op deze dag nog me de boot naar Schiermonnikoog te komen en op tijd bij de start te zijn. Maar leuker is natuurlijk om er een weekendje Schier van te maken.

Kenmerken van de Devil’s Trail Schiermonnikoog

Waar denk je aan bij een eiland?… zee, strand, duinen, dijken, kwelder en wind. Hoewel het laatste moeilijk te garanderen is, komt al het andere terug in de route dwars over Schiermonnikoog. Met de start en finish bij Recreatieboerderij De Oorsprong, bevinden we ons direct middenin de natuur. Je ontkomt helaas niet aan enkele stukken fietspad als we het hele eiland rond willen gaan. Zie het als een moment om even bij te komen en om je heen te kunnen kijken!

De NightTrail

De NightTrail op het donkerste plekje van Nederland. Vrijdagavond is er een route van ongeveer 8,88km uitgezet. Zorg zelf voor een hoofdlamp. De start gaat op een unieke manier waarbij iedere 20 seconden een deelnemer mag starten. Zo loop je dus echt je eigen route en kan je nog meer genieten van de sterren. Wil je samen starten, start dan gezamenlijk op de starttijd van de laatste loper van het groepje.

Een kaart van de globale route zal op donderdag 5 november op de website worden geplaatst. Inschrijven kan via het inschrijfformulier van de Devil’s Trail Schiermonnikoog. Daar kan je je in een keer voor zowel voor de NightTrail als voor de zaterdag inschrijven.

Urenschema

Vrijdag 6 november 2020

20:00
10 km starttijd (night trail)

Zaterdag 7 november 2020

11:00
start gratis Kids Trail
11:30
30 km starttijd
12:30
15 km starttijd

Datum

05 - 06 nov 2021
Expired!

Tijd

20:00

Kosten

vanaf 8,88

Meer informatie

Inschrijven

Afstanden

10 km,
15 km,
30 km

Locatie

De Oorsprong
Heereweg 8, 9166 SE Schiermonnikoog
Locaties
Devil's Trail

Organisator

Devil's Trail
Email
info@devilstrail.nl
Website
https://devilstrail.nl/
Inschrijven