Thuis fitnessen

Wil je gezond en vitaal blijven dan is voldoende beweging krijgen belangrijk. Je kan er uiteraard voor kiezen om een abonnement te nemen, maar je kan ook prima thuis sporten. Door thuis te fitnessen blijf je fit en kan je altijd sporten, wanneer het jou uitkomt!

Meer over thuis fitnessen

Waarom thuis fitnessen?

Het fijne aan thuis fitnessen is dat je altijd kan sporten wanneer het jou uit komt. Daarnaast heb je geen duur abonnement nodig op een sportschool. Tegenwoordig zijn er veel verschillende fitnessartikelen op de markt, waarmee jij de sportschool in huis kan halen en dat hoeft helemaal niet duur te zijn!

De laatste tijd werken steeds meer mensen thuis. Dit wordt als positief ervaren. Het enige nadeel is dat hierdoor minder bewogen wordt. Beweging is belangrijk om gezond en fit te blijven. Door thuis te fitnessen krijg jij voldoende beweging om je conditie op peil te houden.

Wat mag zeker niet ontbreken in je home gym?

Wanneer je regelmatig thuis fitnesst mogen de volgende fitnessartikelen niet ontbreken in je eigen home gym. Met deze artikelen kan je, net als in de sportschool, comfortabel fitnessen en makkelijk variëren in je workout.

5/5

Fitnessmat

welke fitnessmat kopen waar op letten?

Door een fitnessmat kan jij thuis comfortabel grondoefeningen doen. Waar moet je op letten bij het kopen van een sportmat?

Lees meer over dit artikel

5/5

weerstandsbanden

Weerstandsbanden set ideaal hulpmiddel bij thuis fitnessen

Wil je meer variatie in je oefeningen? Dan kan met weerstandsbanden! Deze rubberen banden kunnen veelzijdig worden ingezet.

Lees meer over dit artikel

5/5

Kettlebells

kettlebell workout thuis - welke gewichten heb je nodig?

Met een kettlebell kan jij effectief je lichaam trainen. Daarom mogen deze gewichten zeker thuis niet ontbreken.

Lees meer over dit artikel

3.5/5

push-up bars

Push-up bars, ook wel opdruksteun genoemd

Je kan aardig variëren met deze  handige trainingsvriendjes waardoor jouw opdrukoefeningen aangenamer worden.

Lees meer over dit artikel