Trailrunkalender

Welkom bij de trailrunkalender. Hieronder vind je alle leuke trailruns op Nederlandse en Belgische bodem. Voor beginnende tot gevorderde trailrunners. Staat jouw trail nog niet in deze kalender? Laat het dan weten in het aanvraagformulier.

juni 2022
Trail d'Orval Florenville

Trail d'Orval Florenville

Lopers hebben tijdens de Trail d'Orval Florenville de keuze uit 5 verschillende afstanden (11/19/28/40/53km) dwars doorheen de Gaume. ...
04 jun 2022
09:00
Muno
Rue Grande 41, 6820 Florenville, België
The Longest Day Trail - Trailrun kalender van België

The Longest Day Trail

The Longest Day Trail gaat weer door in het hartje van Spa! Je hebt de keuze uit 10, 27 of 50 km af te leggen ...
18 jun 2022
06:15
Parc des Sept Heures
Rue du Fourneau 7, 4900 Spa, België
juli 2022
La Chouffe Trail - Trailrunkalender

La Chouffe Trail

Ben je op zoek naar een echte uitdaging? Op zaterdag kan u kiezen voor de LA CHOUFFE Trail 25 km, 47km of 68km en op zaterdagavond is er de LA CHOUFFE Trail By Night (8/15km). ...
09 - 10 jul 2022
07:00
hotel Vayamundo Ol Foss d'Outh
Ol foss d'Outh 1, 6660 Houffalize, België
VechtdalTrail - trailrunkalender

VechtdalTrail

Hardloopliefhebbers kunnen tijdens de VechtdalTrail in Ommen volop genieten van ...
09 jul 2022
09:30
Sportpark “Westbroek”
Sportlaan 1, 7732 AB Ommen
september 2022
Kemmelberg Trail - Trailrun Kalender België 2020

Kemmelberg Trail

We trekken naar het West-Vlaamse Heuvelland voor een nieuwe Trail: Kemmelberg Trail die we voor jullie hebben klaarstaan. ...
03 sep 2022
06:00
centrum van Kemmel
Dries, 8956 Heuvelland, België
Airborne Freedom Trail - MudSweatTrails trailrun

Airborne Freedom Trail Arnhem

Ga de uitdaging aan en loop de Airborne Freedom Trail vanaf de Ginkelseheidenaar de brug in Arnhem. Of start jouw tocht op Papendal? ...
10 sep 2022
13:00
Papendal
Papendallaan 9, 6816 VD Arnhem
Sint Pietersbear Trail 2020

Sint Pietersbear Trail

Op zondag 13 september 2020 wordt er weer een nieuwe editie van de Tecnica Sint Pietersbear Trail 2020 georganiseerd door Bear Sports. ...
11 sep 2022
10:00
Chalet d’n Observant
Lage Kanaaldijk 117, 6212 NA Maastricht
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Evenement opnemen in de trailrunkalender

Staat jouw trail nog niet in de kalender? Geen probleem! Stuur mij via het onderstaande formulier de link op van het evenement en ik zorg ervoor dat de trailrun geplaatst word Deelname is geheel gratis en er zijn verder ook geen voorwaarden aan verbonden.


  Andere TraiLRUNKALENDERS

  De Trail Kalender van MudSweatTrail

  De trail kalender die ik het meest gebruik om een trailrun te vinden, is de kalender van MudSweatTrail. Je kan in deze kalender makkelijk filteren op trailruns in Nederland. Zo heb je direct een jaaroverzicht met alle trailruns die georganiseerd worden. Wil je een trailrun in het buitenland lopen? Ook dan is deze kalender ideaal. Naast de trailruns in Nederland vind je hier ook de internationale runs. Het enige nadeel is dat niet alle trailruns zijn toegevoegd, vooral degene van kleinere organisaties.

  Trail-running.eu heeft ook een een trailrunkalender

  Sinds kort heb ik de trail-running.eu trailkalender gevonden. Hierin staat, in tegenstelling tot de MudSweatTrail, meerdere trailruns in Nederland en België. Daar blijft het wel bij, andere buitenlandse trails vind je er dan weer niet. Het fijne aan deze kalender is dat je meerdere filter opties hebt, zoals afstand. Dat is ideaal als je een bepaald aantal kilometers wil lopen. Ik wil aan het eind van dit jaar 50 kilometer gaan lopen en door te filteren op 50 kilometer heb ik gelijk een overzicht met welke trailruns aan mijn voorwaarden voldoen.

  De RUNFORESTRUN trailrunkalender

  RUNFORESTRUN organiseert meerdere trailruns in Nederland. Je vindt de trailrun evenementen in de trailkalender van van RUNFORESTRUN. Dit jaar ga ik mijn allereerste ultramarathon lopen tijdens de Indian Summer Ultra. Deze trailrun wordt ook georganiseerd door RUNFORESTRUN. De verschillende trailruns zijn ook te vinden in de kalender van trail-running.eu.

  De BeTrail.run Trail kalender

  Een andere handige trail kalender vind je bij betrail.run. Dit is DE kalender als je op zoek bent voor een trailrun in de Benelux. Door de handige filter opties vind je gemakkelijk een leuke loop die past bij jouw wensen. Je kan namelijk filteren op regio, afstand, datum, hoogteverschil en categorie.

  Blijf op de hoogte van trailruns via social media

  Een andere manier om leuke trailruns te vinden is via social media. Ik volg op Facebook en Instagram enkele pagina’s over hardlopen en trailrunnen. Regelmatig krijg ik een gesponsord bericht in mijn tijdlijn over een trailrun of hardloopwedstrijd. Zo heb ik al een aantal leuke runs gelopen die op social media voorbij kwamen. En nog leuker is, is dat je juist de runs tegenkomt die vaak niet in een trailrun kalender staan.

  Verschillende trailruns in Facebook groepen

  Sinds kort ben ik lid van verschillende trailrun Facebook groepen: Traillopers/loopsters en Trail NL. Deze twee communities zijn zeer actief op Facebook en er wordt dagelijks wel leuke trailrun evenementen gedeeld binnen en buiten Nederland. Je hebt dus niet een trailrun kalender tot je beschikking, maar je blijft wel op de hoogte van alle leuke runs.Uiteraard wordt er veel meer gedeeld, zoals ook leuke wedstrijdverslagen. Je kan dus direct lezen of die specifieke trailrun wat voor jou is!

  DE volledige trailrunkalender van 20212

  Geen evenementen gevonden!
  Geen evenementen gevonden!