persoonlijke blog van Wim groenendijk

Hi! Ik ben Wim Groenendijk, getrouwd met de allerliefste vrouw en papa van de prachtigste dochter. Ik heb the Big Three O gezien, ben fulltime werkzaam als grafisch vormgever en woon in de omgeving van Rotterdam.

Meer persoonlijke blogs

Over mij

Ik loop al een aantal jaar hard, maar daar zaten regelmatig ‘rustpauzes' van enkele maanden tussen. De laatste 2  jaar ren ik echter harder dan ooit en heb ik er onwijs veel plezier in. Ik ontdek som nog dat mijn gebrek aan discipline niet helemaal is verdwenen, maar dat maak ik goed met mijn enthousiasme. 

2 jaar geleden hebben mijn vrouw en ik een terroristische aanslag meegemaakt in Nice. Door veel te wandelen en hard te lopen, heb ik het nodige weer op een rijtje gekregen. Daarnaast zorgt hardlopen ervoor dat mijn lichaam fit blijft en ik mentaal sterker ben.

Door alle ervaringen heb ik geleerd om alles uit het leven te halen en het hardlopen zorgt ervoor dat ik harder geniet dan ooit!

"When it’s your time is a goal te leave a well-preserved body or do you really want to use it. A body with stories that says you’ve pushed it, at times suffered and you sought its potential"

Doelen 2020

Vorig jaar heb ik helaas niet al mijn hardloopdoelen gehaald. In 2020 pak ik het anders aan. Ik wil niet sneller en verder hardlopen, maar doen waar ik het meeste plezier uit haal.

Elk kwartaal een schitterende trailrun

Wil je meer weten over mijn persoonlijke doelen van 2020?
Lees dan mijn blog waar ik mijn doelen toelicht.

HET persoonlijke verhaal van Wim Groenendijk

Mijn oog viel op een Intersport campagne op Facebook: LOOP JIJ ROND MET EEN VERHAAL?. Ik heb nog nooit mijn verhaal over de terroristische aanslag in Nice gedeeld, omdat ik niet wist of, hoe en wanneer ik dit wilde doen. Nadat ik deze campagne voorbij zag komen, wist ik meteen dat het juiste moment was om mijn verhaal te delen. Hardlopen heeft mij na de aanslag zoveel gebracht en gegeven en dat blijf ik bijzonder vinden!