Wim Groenendijk

Persoonlijk

Hi! Ik ben Wim Groenendijk, getrouwd met de allerliefste vrouw en papa van de prachtigste dochter. Ik heb the Big Three O gezien, ben fulltime werkzaam als grafisch vormgever en woon in de omgeving van Rotterdam.

Meer persoonlijke blogs

Over mij

Ik loop al een aantal jaar hard, maar daar zaten regelmatig ‘rustpauzes’ van enkele maanden tussen. De laatste 2  jaar ren ik echter harder dan ooit en heb ik er onwijs veel plezier in. Ik ontdek som nog dat mijn gebrek aan discipline niet helemaal is verdwenen, maar dat maak ik goed met mijn enthousiasme. 

2 jaar geleden hebben mijn vrouw en ik een terroristische aanslag meegemaakt in Nice. Door veel te wandelen en hard te lopen, heb ik het nodige weer op een rijtje gekregen. Daarnaast zorgt hardlopen ervoor dat mijn lichaam fit blijft en ik mentaal sterker ben.

Door alle ervaringen heb ik geleerd om alles uit het leven te halen en het hardlopen zorgt ervoor dat ik harder geniet dan ooit!

Wim Groenendijk in een trailrun outfit
"When it’s your time is a goal te leave a well-preserved body or do you really want to use it. A body with stories that says you’ve pushed it, at times suffered and you sought its potential"​

Trailrunning

Mijn ultieme doel was het uitlopen van een marathon. In aanloop naar dit event, werd me geadviseerd om ‘the Barkley Marathon’ te kijken. Hierbij vergeleken is een normale marathon natuurlijk een eitje! 

Mijn interesse in trailrunning was gewekt en na kijken van meerdere films op YouTube, vooral die van Billy Yang en TheGingerRunner, werd ik helemaal enthousiast. Dit wil ik ook doen!

Het lopen van trailruns wordt dan ook mijn nieuwe doel en deze weg deel ik graag met je. Ik laat je zien dat je met veel enthousiasme en een portie doorzettingsvermogen heel ver kan komen. 

Doelen 2018

Dit zijn mijn doelen voor 2018. Mijn ultieme goal is het uitlopen van een ultramarathon.

Marathon uitlopen
42,2 km - Marathon van Rotterdam
Eerste trailrun lopen
21 km - Vaalserbergtrail
10 km in 50 minuten
10 kilometer in 48:54 minuten