Home Trailrunkalender Houttrail Delft
Houttrail Delft - Trailrun in Zuid Holland

Houttrail Delft

Wat is er nóg leuker dan hardlopen? Hardlopen op een mooie plek, toch? Komt dat even goed uit! We hebben in de groene omgeving van Delft twee verrassende trailroutes voor je uitgestippeld. Je kijkt je ogen uit want mooi is het voortdurend. Je kunt kiezen uit een route van zo’n 13 kilometer en een langere route van zo’n 24 kilometer. Allebei goed te doen voor lopers die kennis willen maken met trails én afwisselend en uitdagend genoeg voor ervaren trailers. Wedden dat je op plekjes komt waar je niet eerder was? Schrijf je in voor deze eerste editie van de Houttrail Delft en maak je loopvrienden ook meteen enthousiast!

De route van de Houttrail Delft

De routes zijn volledig bewegwijzerd. Je loopt over bekende en verstopte paadjes in de Delftse Hout en het Bieslandse Bos. Over bos- en grindpaden, over heuveltjes, langs het water, over smalle paadjes tussen het fluitenkruid door, langs de koeien en over boomstammen. Asfalt kom je nauwelijks tegen tijdens deze trail. Wel veel bomen, gras, kleurige veldbloemen, weidevogels en hier en daar een schaap. Het aantal hoogtemeters is overzichtelijk (70), de variatie in ondergrond en omgeving verrassend. Wie de langere route loopt, maakt een extra grote ronde door het Bieslandse Bos.

Start/finishlocatie

Start/finish van de trail: op het terrein van atletiekvereniging AV’40 in Delft (Sportring 12). Daar zijn kleedkamers met douches en wc’s, en daar is een kantine waar je kunt zitten en iets te eten/drinken kunt kopen. Ook is er een plek waar je je tas kunt afgeven. Inlopen doe je natuurlijk even op de atletiekbaan.

Urenschema

Starttijden

09:30
35 km starttijd
10:00
24 km starttijd
11:00
13 km starttijd

Datum

21 apr 2024
Expired!

Tijd

09:15

Meer informatie

Inschrijven

Afstanden

13 km,
24 km,
35 km

Locatie

AV’40 in Delft
Sportring 12, 2616 LK Delft
Locaties
Inschrijven