Posbank Trail 2020

Posbank Trail

De Posbank trail voert je over uitdagend terrein, eeuwenoude singletracks rond en over de heide van het Rozendaalse Veld. Een 6 km ‘Snuffeltrail’ voor de beginnende hardloper die een Trail wil ervaren. De 13 km voor dát treedje hoger en de 23 km een absoluut sportieve uitdaging voor de ervaren trailrunner! Al deze afstanden kunnen ook als canitrail gelopen worden, waarbij loper en hond samen een team vormen. Ook de kids kunnen meedoen. Zijn kunnen deelnemen aan de Stoere Kids Trail.

Posbank Trail logo

Posbank trail parcours

Het parcours met start en finish is achter Buitenplaats Beekhuizen op het terrein van de scoutinggroep “de Markesteen”. Het gaat over uitdagend terrein over singletracks en rond de heide van het Rozendaalse Veld. Parkeren is in de nabijheid en in de wijk Beekhuizen ongeveer 500m van start en finish.

De 23km loopt eerst door hetzelfde gebied als de 13 km met singletracks en daarna na een lus bij de golfbaan van Rozendaal daarna richting Het Rozendaalseveld. Daarna kom je via de brandtoren weer terug richting Beekhuizen met wat leuke klimmetjes en een prachtige afdaling naar de finish.

De routes worden uitgezet door het ervaren team parcoursbouwers van Cairn Trails & Adventures. Alle routes zijn gemarkeerd op de wijze zoals je mag verwachten van een Cairntrail; opvallend maar zonder overlast voor andere recreanten, overzichtelijk en nauwkeurig.

Tijdens een laatste briefing nét voor de start ontvang je de laatste belangrijke details m.b.t. jouw gekozen afstand. De bekende fluor-gele markeerpijlen van Cairn zullen het overgrote deel van het parcours markeren.

Verzorging tijdens de trail

Op de verschillende afstanden zijn natuurlijk diverse goed uitgeruste voedingsposten. Water, sportdrank, zoutjes, winegums, chocolade en vers fruit zijn zoal producten die ons vriendelijke team van vrijwilligers voorschotelt. Neem gerust even de tijd voor een praatje en laat je hier goed in de watten leggen, onze vrijwilligers doen dat graag.

  • 6 km TRAIL = finish
  • 13 km TRAIL = 7,5 km | finish
  • 23 km TRAIL = 7,5 km | 17 km | finish

Urenschema

Starttijden

11:00
23 km starttijd
11:30
13 km starttijd
12:00
6 km starttijd

Datum

28 okt 2023
Expired!

Tijd

11:00

Meer informatie

Inschrijven

Afstanden

13 km,
23 km,
6 km

Locatie

Scouting Markesteen
Bovenallee 3, 6881 AJ Velp
Locaties
CAIRN ADVENTURES

Organisator

CAIRN ADVENTURES
Email
info@cairnadventures.nl
Website
https://cairnadventures.nl/
Inschrijven