Home Trailrunkalender Team Trail & Walk
Team Trail & Walk te La Roche

Team Trail & Walk

De Team Trail & Walk in La Roche-en-Ardenne editie 2021 staat gepland op zaterdag 27 maart 2021. Nieuw in 2020 is de Team Walk! Een team bestaat steeds uit 2 personen. De lopers kunnen kiezen uit afstanden van 8 km, 17 km of 28 km en de wandelaars hebben de keuze uit 8 km of 17 km. Start en finish zijn gelegen aan de voetbalterreinen van Bérismenil (La Roche). Men kan meedoen in een mannen- , vrouwen- of mixed team telkens bestaande uit 2 personen. De duos dienen samen te lopen/wandelen en samen te finishen.

Belangrijk voor de Team Walk: Voor de wandelaars is er ook een gezamenlijke start. Er is geen mogelijkheid om vroeger of later te starten. Jullie krijgen ook allemaal en borstnummer met timing chip. Hoewel dit GEEN wedstrijd is, willen we jullie wel motiveren om jullie beste beentje voor te zetten: Voor elke wandelaar die een gemiddelde van minstens 4,5km/u haalt, storten wij 5 euro extra op de rekening van Think Pink! 

Het parcours van Team Trail & Walk

De trail is zeker niet te onderschatten en alle gebruikelijke ingrediënten zoals steile afdalingen en beklimmingen, boomwortels, single tracks, rotsen en enkele kleine watercrossings zijn aanwezig. De walk is iets toegankelijker maar biedt zeker ook nog voldoende uitdaging.

Datum

27 mrt 2021
Expired!

Tijd

08:00

Kosten

vanaf 40,50

Meer informatie

Inschrijven

Afstanden

17 km,
28 km,
8 km

Locatie

voetbalterrein van Bérismenil
Bérismenil 94, 6982 La Roche-en-Ardenne, België
Locaties
Sport Events

Organisator

Sport Events
Email
info@sport-events.be
Website
https://www.sport-events.be
Inschrijven