Home Trailrunkalender Team Trail & Walk
Team Trail & Walk te La Roche

Datum

28 mrt 2020
Expired!

Tijd

08:00

Kosten

vanaf 40,50

Afstanden

17 km,
28 km,
8 km

Team Trail & Walk

De Team Trail & Walk in La Roche-en-Ardenne editie 2020 staat gepland op zaterdag 28 maart 2020. Nieuw in 2020 is de Team Walk! Een team bestaat steeds uit 2 personen. De lopers kunnen kiezen uit afstanden van 8 km, 17 km of 28 km en de wandelaars hebben de keuze uit 8 km of 17 km. Start en finish zijn gelegen aan de voetbalterreinen van Bérismenil (La Roche). Men kan meedoen in een mannen- , vrouwen- of mixed team telkens bestaande uit 2 personen. De duos dienen samen te lopen/wandelen en samen te finishen.

Belangrijk voor de Team Walk: Voor de wandelaars is er ook een gezamenlijke start. Er is geen mogelijkheid om vroeger of later te starten. Jullie krijgen ook allemaal en borstnummer met timing chip. Hoewel dit GEEN wedstrijd is, willen we jullie wel motiveren om jullie beste beentje voor te zetten: Voor elke wandelaar die een gemiddelde van minstens 4,5km/u haalt, storten wij 5 euro extra op de rekening van Think Pink! 

Het parcours van Team Trail & Walk

De trail is zeker niet te onderschatten en alle gebruikelijke ingrediënten zoals steile afdalingen en beklimmingen, boomwortels, single tracks, rotsen en enkele kleine watercrossings zijn aanwezig. De walk is iets toegankelijker maar biedt zeker ook nog voldoende uitdaging.