Home Trailrunkalender Strong Viking Trail Run
Strong Viking Trail Run

Strong Viking Trail Run

De Strong Viking Trail Run is terug in 2020, op een nieuwe locatie: Nationaal Park de Maasduinen in Bergen! Het ideale doel om fit te blijven tijdens de winterperiode, om jouw goede voornemens kracht bij te zetten en dé optimale voorbereiding voor het nieuwe obstacle run seizoen.

Op zaterdag 08 februari is het weer zover, dan vindt de tweede editie van de Strong Viking Trail Run plaats. Dit jaar in het nieuwe gebied: Nationaal Park de Staatsbossen in de gemeente Bergens. De Trail Run is een offroad hardloopevent met tijdsregistratie, in een bosrijk gebied met daarnaast onder andere heide en zandverstuivingen. Je kunt kiezen uit de afstanden 4km, 7km, 13km, 19km en/of 42km, waarbij je op smalle paden (trails) alleen natuurlijke hindernissen kan tegenkomen zoals beekjes, boomstammen, heuvels etc. Het is het ideale doel om fit te blijven tijdens de winterperiode, om jouw goede voornemens kracht bij te zetten en dé optimale voorbereiding voor het nieuwe obstacle run seizoen.

Klaar voor de Strong Viking Trail Run?

Zijn jij en je vrienden klaar om het seizoen samen met ons te openen tijdens de allereerste Strong Viking Trail Run? De start/finish van het event vindt plaats op het Nationaal park de Maasduinen in gemeente Bergen (slechts 20km van St. Anthonis). Deelname aan de Strong Viking Trail Run telt overigens al mee voor het NIEUWE Strong Viking Medal systeem!

Urenschema

Starttijden

10:00
42 km starttijd
10:15
19 km starttijd
11:45
13 km starttijd
13:00
7 km starttijd
13:00
4 km starttijd

Datum

27 nov 2021
Expired!

Tijd

10:00

Kosten

vanaf 16,45

Meer informatie

Inschrijven

Afstanden

13 km,
19 km,
4 km,
42 km,
7 km

Locatie

Nationaal park de Maasduinen
Nationaal park de Maasduinen, Bergen
Locaties
Strong Viking Trailrun

Organisator

Strong Viking Trailrun
Email
organisatie@strongviking.com
Website
https://strongviking.com/nl/
Inschrijven