Home Trailrunkalender Zandenbos Trail
Zandenbos Trail - Trail kalender 2020

Zandenbos Trail

De Zandenbos Trail heeft verschillende afstanden langs open heide en koele bossen, wuivende sparren en grillige eiken. Op de natte heide liggen plassen, omringd door paarsrode zonnedauw. Er zijn 10, 20 en 30 km trails te lopen. Dé verrassing zijn de zandduinen die in elke route terug te vinden zijn.

Parcours van de Zandenbos Trail

Zandenbos hoort bij Boswachterij Nunspeet en ligt in een prachtig stuk Veluwe. Glooiende paden, langs open heide en koele bossen, wuivende sparren en grillige eiken. Op de natte heide liggen plassen, omringd door paarsrode zonnedauw en krentenstruiken vol vogels.

Gebied

Boswachterij Nunspeet ligt in een prachtig stuk Veluwe. Glooiende paden voeren naar het idyllische dorpje Vierhouten en verder naar Elspeet. Langs open heide en koele bossen, wuivende sparren en grillige eiken. Op de natte heide liggen plassen, omringd door paarsrode zonnedauw. Ten zuiden van Nunspeet ligt het Zandenbos. Hier ligt ook een fraai heideveld. Met geurige heide en krentenstruiken vol vogels. In de Zandenplas kun je op zomerse dagen heerlijk zwemmen.

Urenschema

Starttijden

11:00
30 km starttijd
12:00
20 km starttijd
12:15
20 km Cani starttijd
13:00
10 km starttijd
13:15
10 km Cani starttijd

Datum

23 sep 2023
Expired!

Tijd

10:00

Meer informatie

Inschrijven

Afstanden

10 km,
20 km,
30 km

Locatie

Brasserie Het Stationshuisje
Plesmanlaan 1, 8072 PT Nunspeet
Locaties
Trailrunning Events

Organisator

Trailrunning Events
Email
info@trail-running.eu
Website
https://trail-events.com/
Inschrijven