Maandverslag

September 2019 – Zomervakantie en voorbereiding op de 50 kilometer

Het maandverslag september 2019

September 2019 is weer een maand voor in de boeken. Het duurde even, maar onze zomervakantie heeft plaats gevonden. We hebben twee weken heerlijk vakantie gevierd in het regenachtige Denemarken. Naast de zomervakantie stond ook mijn tweede screening gepland bij Xcelsior’s MotionLab. Ik vertrok daar niet alleen met een goede screening, maar ook met een nieuw paar hardloopschoenen.

Blog nieuws

Net als vorige maand heb ik me in september vooral gefocust op het hardlopen, omdat ik helemaal voorbereid aan de start van de Indian Summer Ultra wil staan. Uiteraard zijn verschillende blogs de revue gepasseerd en zijn ook de nodige video’s te bewonderen op YouTube.

De volgende blogs zijn in september langs gekomen

Hardlopen in september 2019

Ik heb in september de nodige kilometers hardgelopen. Hopelijk heb ik mijn duurvermogen voldoende verbeterd om in oktober de Indian Summer Ultra uit te lopen. Als laatste test heb ik de Smokkelaarstrail van 27,5 kilometer gelopen. Het was een schitterende tocht door de bossen bij Goirle.

Gelukkig is mijn loophouding wel flink verbeterd ten opzichte van een paar maanden geleden. Xcelsior had mij nogmaals uitgenodigd voor een screening om te kijken of ik beter liep. Op veel vlakken heb ik grote vorderingen gemaakt en ik ben blij dat ik als hardloper ben gegroeid. Het geeft mij weer meer vertrouwen richting de ultramarathon over 3 weken!

Wat heeft september 2019 jou allemaal gebracht en wat staat er voor oktober op de planning?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *