Persoonlijk

Afgelopen jaar was top voor groenendijkwim.nl

De leukste blogs over hardlopen en trailrunnen

Een ding wat niet onder de Corona-uitbraak heeft geleden is groenendijkwim.nl wel. Mede doordat de sportscholen waren gesloten, zijn veel mensen begonnen met hardlopen. Daarnaast door het vele thuiszitten heb ik veel aan mijn website kunnen sleutelen. Heb ik mijn blogdoelen allemaal gehaald en wat heb je in 2020 allemaal voorbij zien komen?

Wat kon je in 2020 verwachten?

Het is altijd lastig om doelen te stellen wat je in het loop van het jaar allemaal wilt uitwerken en bereiken. Vooral Corona heeft veel in de war geschopt. Hierdoor heb ik bijvoorbeeld niet mijn hardloopdoelen kunnen bereiken. Op het gebied van groenendijkwim.nl heeft Corona gelukkig weinig impact gehad en heb ik hard gewerkt om de doelen te behalen. Wat kon je allemaal verwachten in afgelopen jaar?

  • Verdubbeling van het aantal bezoekers
  • Het stuk over trailrunnen uitbreiden met meer informatie en persoonlijke verhalen
  • Heel veel nieuwe video’s!
  • Een nieuwe pagina met al mijn fijne hardloopschoenen, -gadgets en -kleding

Wat is allemaal verbetert in het afgelopen jaar op groenendijkwim.nl?

Bijna alle gedeeltes op de website zijn verbetert en uitgebreid. Niet alleen het trailrungdeelte, wat een van mijn doelen was, is uitgebreid. Het voedingsgedeelte voor hardlopers is ook op de schop gegaan. Het is nu makkelijker naar informatie zoeken over eten voor, tijdens en na het hardlopen.

Het reviewsgedeelte is verdwenen, maar heeft plaatst gemaakt voor het nieuwe Wim’s Favorieten. Hier komen uiteraard alle reviews te staan over hardloopschoenen, -gadgets en -accessoires. Tegelijk vind je de beste deals bij de verschillende producten.

Een geweldig jaar voor mijn website over hardlopen en trailrunnen

2020 is het beste jaar tot nu toe geweest voor groenendijkwim.nl. Mijn eerste doel was een verdubbeling van het aantal lezers. Dit is niet bij een verdubbeling gebleven, maar 5 keer meer lezers dan in 2019. Jullie als lezers maken het mogelijk dat ik elke week weer nieuwe content kan en mag maken. Daarom een applausje voor jezelf!

Het laatste doel was het maken van veel nieuwe video’s. In het begin van het jaar had ik moeite mee om 1 keer per week een video te publiceren. Mede door het hele Corona gedoe, maar na de geboorte van Lewis zit er bijna geen week tussen, zonder dat er geen video, op mijn YouTube kanaal, online kwam.

Uiteraard doe ik dit zeker niet alleen. Met dank aan jullie als lezers heb ik dit allemaal mogelijk kunnen maken. Wat zouden jullie graag zien in 2021? Missen jullie nog informatie over hardlopen of trailrunnen die je wel graag zou willen hebben?

2 gedachten over “Afgelopen jaar was top voor groenendijkwim.nl

  1. Ik zou graag meer content willen zien over trailrun. Dit vind ik zelf namelijk ook heerlijk. Misschien ook wat over mensen die jezelf volgt of hoe je hardloopagenda eruit ziet en hoe je dit in je gezin laat meedraaien.

    1. Hi Bianca, Bedankt voor de tips! Hopelijk kan ik dit jaar meer trailrunnen en zodoende ook over schrijven. Hoe ik het passend krijgt met mijn gezin met twee kleine kinderen is zeker een goed idee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *