Maandverslag

Juni 2019 – Rustige maand met een PR!

Maandverslag Juni 2019 - Run 4 Daniel

Eindelijk breekt de zomer een beetje aan en kan ik volop genieten van de lange, zwoele avonden. Juni 2019 was een rustige maand vergeleken met mei aangezien de agenda vrij leeg was. Toch is het toch een maand voor in de boeken geworden.

Blognieuws

Vorige maand heb ik het trainingsgedeelte op de blog aangepast en deze maand was het hardloopgedeelte aan de beurt. Dit is nu opgedeeld in: hardlopen voor beginners, hardloopblessures, marathon en wedstrijdverslagen. Zo kan je makkelijker vinden waar je graag meer informatie over wil hebben. 

De nieuwsbrief is ook helemaal op de schop gegaan. Heb je nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan kan dat onderaan deze blog! Je blijft zo altijd op de hoogte van de laatste blogs. Is er een winactie, dan ben jij via de nieuwsbrief de eerste die kan meedoen! 

Mijn eerste YouTube video staat live

Eindelijk is het zover! Mijn eerste YouTube video is een feit!

De volgende blogs zijn in juni 2019 langs gekomen

Hardlopen in juni 2019

In juni ben ik begonnen met van werk naar huis te lopen. Dit bevalt zo goed dat ik het al meerdere weken heb kunnen doen. Op deze manier heb ik de avonden en weekenden meer tijd over, omdat ik mijn duurloop doordeweeks ren. Verder heb ik me volop gericht op snelheid, door het lopen van interval- en heuveltrainingen. 

21 juni betaalde dit zich allemaal uit tijdens de Run 4 Daniël. Deze sponsorloop liep ik voor mijn vader. Hij heeft mij net dat beetje extra kracht gegeven tijdens het rennen. Met 47:26 heb ik mijn persoonlijk record verbroken op de 10 kilometer. Al het harde werk kwam die vrijdagavond allemaal samen. 

Het geeft veel motivatie om weer volle bak aan mijn snelheid te trainen. Elke keer kom ik een stapje dichter bij de 45 minuten en als ik dezelfde progressie boek die ik het eerste half jaar heb gemaakt, ga ik dit doel ook zeker halen. 

Wat heeft juni jou allemaal gebracht? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *