Maandverslag

Oktober 2019 – Het behalen van mijn ultieme doel: het uitlopen van een ultraloop

Maandverslag van oktober 2019

Eindelijk is het zover, in oktober sta ik aan de start van mijn grootste trailrunavontuur tot nu toe. Op 19 oktober 2019 heb ik de Indian Summer Ultra van 50 kilometer gelopen. Wat ben ik blij en trots dat ik mijn eerste ultraloop heb uitgelopen. Na 6 uur en 40 minuten kwam ik over de finish na 50 kilometer genieten en afzien. In oktober heb ik ook het geweldige nieuws bekend mogen maken dat Gabriëlla en ik voor de tweede keer ouders mogen worden!

Blog nieuws

In oktober zijn grotendeels onderwerpen over de ultramarathon online gekomen. Dit in special teken van de Indian Summer Ultra die ik heb gelopen. Om over dit onderwerp te schrijven kwam ik meer te weten over deze afstand voordat ik hem al gelopen heb.

De volgende blogs zijn in oktober langs gekomen

Hardlopen in oktober 2019

De eerste weken van oktober heb ik grotendeels duurlopen gelopen. Dit heb ik vooral gedaan om het juiste tempo te kunnen vinden waarmee ik tijdens de Indian Summer Ultra wilde starten. Uiteindelijk ben ik tijdens de ultraloop veel sneller van start gegaan dan ik vooraf had gedacht. Toch heeft alle duurlopen nut gehad. Tot aan de 40 kilometer punt kon ik een hardlooptempo blijven aanhouden.

Het trailrunverslag van de Indian Summer Ultra – 50 kilometer

Na de Indian Summer Ultra wilde ik te snel starten met mijn snelheidstrainingen. Ik merkte dat het hersteld langer duurde dan mijn benen dat aangaven. De benen voelde goed totdat ik op een sneller tempo wilde lopen. Gelukkig nu einde van oktober zijn mijn benen weer hersteld van de 50 kilometer en wil ik mij nu eerst focussen op snelheid.

Heb jij in oktober 2019 ook een geweldige sportprestatie neergezet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *