Agenda

Bier drinken tijdens de Brewery Run Rotterdam

Deze unieke ervaring kon ik niet voorbij laten gaan. Hardlopen en bier drinken zijn twee van mijn favoriete bezigheden. Vorig jaar was ik helaas te laat met inschrijven, maar dit jaar ben ik erbij. Op 26 mei loop ik samen met twee vrienden de Brewery Run in Rotterdam.

Fun run langs verschillende brouwerijen in Rotterdam

Het parcours van 11 kilometer loopt langs verschillende brouwerijen. Bij elke brouwerij worden biertjes geproefd van de desbetreffende brouwerij. Ik hoop dat ik de laatste kilometers nog in 1 rechte lijn kan lopen. Naast de verschillende brouwerijen loop je ook nog eens door de mooiste stad van Nederland. Al smaakt de bier naar meer, dan kan er altijd nog na afloop, op één van de vele terrasjes, een extra biertje worden gedronken.

Biertje drinken na het hardlopen binnekort de Brewery Run Rotterdam

Vooral plezier tijdens de Brewery Run

Zoals je al waarschijnlijk begrijpt heb ik geen enkele doelstelling tijdens deze run. Het gaat vooral om het plezier hebben en biertjes proeven tijdens dit evenement. Vooral omdat ik de maand ervoor de Rotterdam Marathon loop is het fijn om even wat rustigere aan te doen met trainingen. Zo kan ik na deze run weer volledig richten op de ultramarathon

Ga jij ook de Brewery Run Rotterdam lopen? Of heb jij ook weleens een andere bijzondere fun run gelopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *