Maandverslag

April 2019 – Mijn tweede marathon was weer een succes!

Support van familie tijdens marathon van rotterdam 2019

De aanloop naar de marathon van Rotterdam verliep niet als ik had gehoopt, maar gelukkig ging de race zelf wel boven verwachting. Ik heb genoten van dit geweldige evenement en hopelijk maak ik nog veel van dit soort momenten mee.

Blog nieuws

Het lijkt misschien dat afgelopen weken weinig aan de website is gebeurd. Niks is minder waar! De Walk of Fame is een nieuw onderdeel op website. Mijn blog is grotendeels eenrichtingsverkeer, toch ben ik heel erg benieuwd naar jullie hardloopprestaties. Jouw hardloopprestaties verdienen een podium, helemaal als je geen eigen website hebt. Daarom geef ik je in de Walk of Fame de ruimte om te shinen. Stuur je wedstrijdverslag en een foto (van je medaille) via het formulier en ik zorg voor het digitale schouderklopje dat jij zo verdient.

Ik ben tegenwoordig ook te vinden op Twitter. Al mijn bezigheden rondom hardlopen en trailrunnen komen ook hier langs.

De volgende blogs zijn in april 2019 langs gekomen

Hardlopen

April stond grotendeels in teken van de marathon van Rotterdam. Na de marathon heb ik even genoten van mijn welverdiende rust. Helaas kwam ik daardoor wel in een kleine dipje. Ik had geen doel meer om voor te trainen, dus had ik voor mijn gevoel ook geen reden om mijn hardloopschoenen aan te trekken.

Gelukkig heb ik de laatste weken dit dipje van mij af kunnen zetten en mij weer ingeschreven voor nieuwe avonturen. Ik probeer mijn nieuwe wedstrijden zo in te plannen dat ze me sterker maken op weg naar mijn grote doel van 2019: het uitlopen van een ultramarathon.

Wat heeft april jouw allemaal gebracht? Heb jij ook een grote wedstrijd gelopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *