Persoonlijk

Het 50 km dagboek – nog 2 dagen: spullen pakken voor de Indian Summer Ultra

Het begint nu allemaal wel heel dichtbij te komen. Vandaag heb ik mijn laatste dag gewerkt. Morgen ben ik vrij en vertrekken we richting Drenthe. Dat betekent ook dat ik mijn koffer moet pakken met alles wat ik tijdens de 50 kilometer nodig heb.

Pas alles wel in mijn hardlooprugzak?

Normaal als ik een koffer pak, heb ik altijd zeeën van ruimte over. Tijdens mijn 50 kilometer wil ik echter heel wat meenemen en is het dus gelijk een goede test om te kijken of alles in mijn hardlooprugzak past. Om zeker te zijn dat ik niks vergeet, heb ik eerst alles uitgestald op de keukentafel, zodat niet opeens zonder hardloopsokken aan de start sta.

Een aantal items zijn verplicht gesteld door de organisatie:

  • 0,5 liter water
  • Reddingsdeken
  • Hoofdlamp met extra batterijen (optioneel)
  • Kaart van de route

Uiteraard gaat er veel meer in mijn hardlooprugzak dan het bovenstaande. Ik pak vooral voldoende eten en drinken om tussen de verzorgingsposten te overleven.

Morgen richting het Noorden van het land

Morgen is het eindelijk zo ver, dan rijden we al richting Rolde om daar, volgens Mae, op ‘vekansie’ gaan. Persoonlijk ben ik heel blij dat we al in de buurt van Rolde overnachten. Zaterdag kan ik dan zonder al te veel stress richting de start gaan om mijn startnummer op te halen. Ik kan zelfs uitslapen omdat ik pas vanaf 10 uur hoef te melden bij de start.

Hoe dichter ik bij de start van de Indian Summer Ultra kom, hoe meer zin ik krijg in het lopen van 50 kilometer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *