Hardlopen

De leukste hardloopblogs die je zeker moet lezen!

De leukste blogs over hardlopen en trailrunnen

Uiteraard ben ik niet de enige op deze aardbol die een blog over hardlopen en trailrunning heeft. Dat is ook helemaal niet erg, juist door de diversiteit aan hardloopblogs krijg ik genoeg inspiratie om nog meer hard te lopen en mijn blog te laten groeien. Hieronder vind je een overzicht van een heleboel leuke en inspirerende blogs over hardlopen.

1. Runnersworld blog – informatieve blog over hardlopen

Ben je op zoek naar veel informatie over hardlopen en alles wat daarbij komt kijken, dan ben je bij Runnersworld blog op het juiste adres. Elke woensdag publiceren ze een nieuwe blog over hardlopen waar je weer ontzettend veel van leert. Je merkt echt dat hier een heleboel kennis zit, want de onderwerpen zijn divers en goed uitgelegd.

2. Trailrunning.eu – persoonlijke verhalen over trailrunning

Gaat jouw voorkeur meer uit naar persoonlijke blogs over trailrunnen? Neem dan zeker een kijkje op de blog van Trailrunning.eu. Verschillende trailrunners schrijven hier over hun persoonlijke trailrunavonturen. Je wordt meegesleept in de bijzondere wereld van trailrunnen en je kan er inspiratie opdoen voor jouw eigen volgende trailrunavontuur.

3. Persoonlijke hardloopblog van Japke Janneke

De persoonlijke blog van Japke Janneke is een echte aanrader wanneer je het heel leuk vindt om over ervaringen te lezen. Uiteraard staat er ook voldoende informatieve blogs op haar website, maar daarnaast krijg je een inkijkje in haar leven alles blogger en lees je vooral veel over haar hardloop- en wielrenprestaties.

4. Hardloopbaas.nl – Tips, reviews & koopadvies over hardloopproducten

Ben je vooral geïnteresseerd over hardloopproducten, zoals hardloopschoenen, -gadgets en -kleding? Dan zit je bij hardloopbaas.nl goed. In deze hardloopblog vind je uitgebreide informatie over hardlooptips, koopadvies en reviews van hardloopproducten. Op zoek naar nieuwe hardloopschoenen, maar je weet niet welke je moet kiezen? Bij hardloopbaas.nl vind je het antwoord!

5. Trailrunblog over de mooiste trailruns in de wereld

Er zijn nog maar weinig blogs te vinden die alleen over trailrunnen gaan. Dat is ook niet zo heel gek, aangezien deze sport de laatste tijd pas bekend aan het worden is. Wil je mooie verhalen lezen en foto’s bekijken over verschillende trails in de wereld? Dit vind je op Trailrunningblog!

6. Uiteraard mag www.groenendijkwim.nl niet ontbreken!

Uiteraard mag mijn persoonlijke blog over hardlopen en trailrunnen niet ontbreken in dit lijstje! Misschien ben je als trouwe lezer al bekend met mijn blog, maar als je voor het eerst hier komt, neem dan zeker de moeite om een kijkje te nemen op mijn blog. Naast persoonlijke verhalen over mijn hardloopervaringen en trailrunavonturen vind je ook heel veel informatieve artikelen over deze twee onderwerpen.

Heb jij zelf ook een blog over hardlopen of trailrunnen? En welke hardloopblogs volg jij graag? Laat het weten in een reactie!

Een gedachte over “De leukste hardloopblogs die je zeker moet lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *