Persoonlijk

Hoe staat het met mijn blogdoelen van 2019?

Blog doelen voor 2019

Mijn eerste volledige jaar als blogger loopt bijna ten einde en dus is het tijd om nu echt de balans op te maken. Waar ik vorig jaar nog maar net begonnen was en geen idee had waar ik exact naar toe wilde, weet ik nu wel grotendeels wat mijn doel is. Het delen van mijn passie en trailrunavonturen vind ik heel bijzonder en daarom hoop ik ook dat ik dat nog vele jaren mag doen.

Wat waren mijn blogdoelen van 2019?

Om van 2019 een succesvol exemplaar te maken, heb ik begin dit jaar naast mijn hardloopdoelen ook doelen opgesteld die ik graag wilde behalen met mijn persoonlijke blog:

  • Mijn eerste sportieve samenwerking
  • Meer interactie met mijn lezers
  • Mijn eerste videowedstrijdverslag

Heb ik mijn blogdoelen behaald?

In eerste instantie lijken deze doelen nog een beetje vaag en ik moet ook eerlijk bekennen dat ik na een jaar bloggen anders naar deze doelen kijk dan toen ik ze heb opgeschreven. Toch kan ik met alle zekerheid zeggen dat ik, in tegenstelling tot mijn hardloopdoelen, ze behaald heb.

In mei 2019 heb ik tijdens een toffe samenwerking met Xcelsior het MotionLab mogen uitproberen. Het was niet alleen een leuke samenwerking, maar ook nog eens een leerzame. Ik heb veel geleerd over mijn loophouding en hoe ik deze kon verbeteren.

Mijn eerste videowedstrijdverslag is uitgegroeid tot een waar YouTube-kanaal

Door alleen verhalen te schrijven en foto’s te publiceren wist ik dat mijn trailrunavonturen niet altijd goed overkwamen. Daarom wilde ik graag mijn trailrunavonturen filmen en er op deze manier een videoverslag van maken. Begin dit jaar had ik voor ogen dat ik vooral mijn eerste ultraloop op de gevoelige plaat wilde vastleggen. Daar is het niet bijgebleven. Op mijn YouTube-kanaal vind je verschillende video’s van trailrunverslagen, informatie filmpjes over hardlooptrainingen en tips over hardlopen en trailrunning.

Ben jij al geabonneerd op mijn kanaal? Zo niet, dan is het zeker een aanrader, want daardoor blijf je altijd op de hoogte van mijn nieuwste video's!

Meer interactie met mijn lezers

Het blogdoel ‘meer interactie met mijn lezers' is een beetje lastig. Ik wilde begin dit jaar niet alleen mijn kant van het verhaal vertellen, maar ook jullie verhalen horen. Hoe ik dit blogdoel ging realiseren wist ik op dat moment nog niet. Ik heb met het lanceren van de Wall of Fame een poging gewaagd, maar dit project pakte anders uit dan gehoopt. Toch is die interactie wel gelukt, want ik heb heel wat leuke contacten via mijn socialmediakanalen gelegd!

2019 was een geweldig jaar voor mijn persoonlijke blog

Hopelijk wordt 2020 net zo succesvol als 2019. Naast het behalen van mijn doelen bereik ik ook veel meer mensen met mijn blog en daar doe je het toch allemaal voor: met mijn persoonlijke hardloopervaringen en trailrunavonturen zoveel mogelijk mensen inspireren en motiveren om ook aan de slag te gaan met deze geweldige sporten.

Op naar 2020!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *