Maandverslag

November 2019 – De motivatie is ver te zoeken

maandverslag november 2019

Na het behalen van mijn grootste hardloopdoel, het uitlopen van een ultramarathon, is de motivatie ver te zoeken in november 2019. De benen zijn nog steeds vermoeid en het weer helpt ook niet echt mee om lekker een stukje te gaan hardlopen. Gelukkig blijf ik wel regelmatig de moedige schoenen aantrekken om in een hardloopritme te blijven.

Blog nieuws

Het gebrek aan hardloopmotivatie heb ik goed gemaakt met mijn website. In november heb ik verschillende thema’s verder uitgewerkt: trailrungedeelte, ultralopen, trailrunnen voor beginners, maar dat is niet het enige!

Ben jij op zoek naar een leuke trailrun in 2020? Dan kan je tegenwoordig in de trailrunkalender makkelijk een evenement vinden die bij jouw wensen past. Momenteel is er al keuze uit 100 trailruns en deze lijst wordt alleen maar groter.

De volgende blogs zijn in november langs gekomen

Hardlopen in november 2019

Zoals je al in de inleiding kon lezen was de motivatie ver te zoeken. Ik ben nog steeds aan het herstellen van de ultramarathon. Niet alleen de benen zijn vermoeid, ook het ontbreken van een hardloopdoel werkt niet mee. Toch heb ik mij ingeschreven voor de Voorne’s Duin Trail van 15 kilometer.

De Voorne’s Duin Trail is weer een geweldig avontuur geweest en ik ben blij dat ik toch nog een trailrun heb gelopen. Door de slechte voorbereiding heb ik wel op mijn gemak gelopen, maar daardoor des te meer kunnen genieten van de mooie omgeving.

Heb jij in november nog een mooie loop gerend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *