Maandverslag

Augustus 2019 – Het is komkommertijd!

maandverslag augustus 2019

Het is niet alleen komkommertijd op televisie, maar ook op mijn blog. In augustus 2019 heb ik me vooral gericht op hardlopen en minder op andere zaken. De 50 kilometer komt steeds dichterbij, dus het is tijd om de kilometers uit te bouwen. Gelukkig was het niet allemaal saai, want ik heb ook mijn allereerste 5 kilometer wedstrijd gelopen.

Blog nieuws

Naast een aantal technische updates zijn er weinig andere uitbreidingen geweest. Uiteraard zijn er weer veel nieuwe artikelen te lezen op mijn blog en nieuwe filmpjes te bewonderen op mijn YouTube kanaal.

De volgende blogs zijn in augustus langs gekomen

Hardlopen in augustus 2019

In de inleiding heb je al kunnen lezen dat ik mijn kilometers flink heb verhoogd in augustus. De 50 kilometer in oktober komt steeds dichterbij. Om helemaal fris aan de start te staan, wil ik zoveel mogelijk kilometers hebben afgelegd. De afstand van mijn wekelijkse duurloop heb ik verhoogd naar 25 kilometer en zal volgende maand nog langer worden.

Tijdens de zomer worden er veel minder hardloopevenementen georganiseerd. Om toch mijn doel, elke maand een hardloopwedstrijd, te halen, heb ik mijn allereerste 5 kilometer wedstrijd gelopen. Het wedstrijdverslag lees je aanstaande maandag op mijn blog. Volgende maand loop ik mijn laatste trailrun voor de 50 kilometer, dat zal ook de laatste meting zijn richting mijn ultieme doel.

Wat heeft augustus 2019 jou allemaal gebracht en wat staat er voor september op de planning?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *