Maandverslag

Maart 2019 – Wat een storm & wintersport!

Piste in Sankt Johann met zonnig weer, net geprepareerd

De maand maart bestond grotendeels uit flinke stormen. Zo werd de CPC helaas afgelast en die had ik graag gelopen. Ook hebben de stormen mijn voorbereiding richting de marathon flink door de war geschopt. Toch begon maart 2019 leuk, namelijk met mijn gezin naar Oostenrijk.

Blog nieuws

Zoals je misschien opgemerkt hebt, is de lay-out van de artikelen aangepast. Dit heb ik gedaan, om het nog fijner leesbaar te maken. Ook kan ik het heugelijke nieuws bekend maken dat er voor het eerst meer dan 1500 bezoekers op mijn website zijn geweest en ik nog flink aan het groeien ben!

Aangezien april start met de marathon, zal er in aanloop naar de Rotterdam Marathon een week lang elke dag een post online komen over de marathon. Daarnaast houd ik een dagboek bij over mijn tweede marathon!

De volgende blogs zijn in maart 2019 online gekomen:

Hardlopen

Een van mijn doelstellingen dit jaar is elke maand een hardloopwedstrijd of trailrun lopen. Deze maand stond eigenlijk de CPC op de planning, maar die werd helaas vanwege de storm afgelast. Gelukkig ga ik morgen, net op de valreep, ‘Hollen door de Bollen'. Deze hardloopwedstrijd loop ik vooral om nog 1 keer de benen te testen voor de Rotterdam Marathon.

Mijn voorbereiding op de marathon is niet zonder slag en stoot gegaan. Ik heb niet de kilometers kunnen maken die ik vooraf had gehoopt. De storm en pijnlijke onderrug hebben flink wat roet in het eten gegooid. Gelukkig ben ik wel al een stuk verder, sneller en fitter dan vorig jaar.

Heb jij wel de storm getrotseerd en de kilometers gelopen die je graag wilde halen in maart?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *