Persoonlijk

2020 wordt het jaar van groenendijkwim.nl met deze blogdoelen

Mijn blogdoelen voor 2020

Als je mijn artikel over mijn hardloopdoelen hebt gelezen, dan lijkt het een beetje alsof ik een stapje terug doe. Door de komst van ons tweede wondertje, heb ik minder tijd om te trainen en heb ik mijn hardloopdoelen juist gericht op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Dat betekent niet dat ik met mijn persoonlijke blog ook een stapje terug doe. Integendeel zelfs, hopelijk wordt 2020 het jaar van groenendijkwim.nl!

Ik ben al heel erg trots wat ik in 2019 heb bereikt

Eigenlijk, als ik heel eerlijk ben, was 2019 al het jaar van mijn blog. Ik heb zoveel bereikt. Groenendijkwim.nl is uitgegroeid tot een waardige website met informatie over hardlopen en trailrunnen en een mooie weg om mijn persoonlijke avonturen met jullie te delen. Door mijn YouTube-kanaal heb ik in 2019 nog een manier gevonden om mijn verhalen met jullie te delen. Toch weet ik dat ik nog veel meer kan bereiken met mijn blog en 2020 wordt het jaar dat dit allemaal gaat gebeuren.

Waar ga ik in 2020 allemaal aan werken?

Er zijn een aantal blogdoelen die ik in 2020 wil halen:

  • Verdubbeling van het aantal bezoekers
  • Het stuk over trailrunnen uitbreiden met meer informatie en persoonlijke verhalen
  • Heel veel nieuwe video’s!
  • Een nieuwe pagina met al mijn fijne hardloopschoenen, -gadgets en -kleding

Net als mijn hardloopdoelen heb ik ook doelen voor mijn blog gezocht waar ik blij van word. Trailrunnen is mijn passie en dat vind ik geweldig om te doen. Om jullie, als lezers, te inspireren om ook aan deze sport te beginnen, wil ik het trailrun-gedeelte uitbreiden. Alle informatie over beginnen met trailrunnen en ultrarunnen zal ik delen, zodat jij ook met deze informatie genoeg kennis kan opdoen over deze mooie sport. Ik hoop je met mijn persoonlijke verhalen te inspireren om ook een gokje te wagen op de trails.

Heel veel nieuwe video’s op mijn YouTube-kanaal en website

In 2019 ben ik begonnen met het opnemen van verschillende video’s. Na een wat onwennige start begin ik er steeds iets handiger in te worden, maar het belangrijkste is dat ik het vooral leuk vind om te doen.

Daarom komen er in 2020 heel veel nieuwe video’s. Uiteraard van de schitterende trailruns die ik hoop te lopen, maar ook meer informatieve video’s. Daarnaast ben ik bezig met het opzetten van een nieuw idee en kan ik deze hopelijk binnenkort met jullie gaan delen!

Jullie kunnen mij helpen met mijn doelen te halen!

Uiteraard doe ik dit zeker niet alleen. Met dank aan jullie als lezers heb ik dit allemaal mogelijk kunnen maken. Wat zouden jullie graag zien in 2020? Missen jullie nog informatie over hardlopen of trailrunnen die je wel graag zou willen hebben?

Laat het weten in een reactie hieronder. Op naar een geweldig 2020!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *