Persoonlijk

Hiep hiep hoera! Groenendijkwim.nl bestaat een jaar!

Hoera groenendijkwim.nl persoonlijke blog bestaat 1 jaar

Het is vandaag 19 augustus en dat betekent dat mijn website nu exact een jaar in de lucht is! Wat als een kleine hobby begon, is nu bijna een fulltime baan. Met heel veel plezier steek ik er nog veel energie in om het tot een nog groter succes te maken en dat allemaal dankzij jullie!

Het begon als een kleine hobby

Na mijn allereerste marathon en trailrun avonturen miste ik een manier om mijn ervaringen te delen met gelijkgestemden. Een persoonlijke blog was de manier om mijn avonturen te vertellen. Ik kon ook gelijk mijn andere interesses zoals ontwerpen, programmeren en SEO in mijn blog kwijt. Op 19 augustus 2018 zag Groenendijkwim.nl het levenslicht en werd het een nieuwe ster op het wereldwijde web.

Al gauw merkte ik dat ik alleen mijn hardloop– en trailrun avonturen delen niet voldoende was. Ik wilde ook mensen inspireren en motiveren om te gaan bewegen. Zo begon ik meer te schrijven over alles wat te maken had hardlopen en trailrunnen in het algemeen.

Na 1 jaar groter dan ik ooit had kunnen dromen

Als ik terugkijk op het afgelopen jaar, dan is er zoveel gebeurd dat ik niet eens weet waar ik moet beginnen. Zowel op sportief gebied als met mijn website. Dankzij mijn persoonlijke blog ben ik hardlopen en trailrunnen met nog meer passie en motivatie gaan beoefenen. Het afgelopen jaar heb ik verschillende trailruns en mijn tweede marathon gelopen, zonder daarbij een hardloopblessure op te lopen. Vroeger zou ik zeker met zoveel kilometers al met mijn benen omhoog op de bank hebben gezeten. Misschien komt het door de kennis die ik heb opgedaan, of door het groeiende enthousiasme van deze sport, maar nu heb ik nergens last van.

Dankzij jullie is Groenendijkwim.nl ook gegroeid naar een aantal bezoekers wat ik nooit heb kunnen dromen. Ik wilde namelijk een platform hebben waar ik mijn avonturen kon delen. Nu is het een volwaardige website die maandelijks duizenden lezers trekt. Hier ben ik enorm trots op en ik werk nog steeds met heel veel plezier aan het nog succesvoller maken van mijn website!

Wat staat het aankomende jaar op de planning?

Om heel eerlijk te zijn heb ik nog niet stil gestaan bij waar ik over een jaar wil staan. Één ding weet ik wel zeker en dat is dat ik een mooie documentaire wil maken van mijn allereerste ultramarathon. Via die weg hoop ik nog meer mensen te kunnen inspireren en motiveren om te gaan bewegen en je dromen te verwezenlijken.

Wat zouden jullie graag willen zien of over willen lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *