Persoonlijk

Winnaar van de ‘LOOP JIJ ROND MET EEN VERHAAL?’ actie van Intersport & ASICS + video

LOOP JIJ ROND MET EEN VERHAAL? campagne

Eindelijk is het zover! Het filmpje van de campagne ‘LOOP JIJ ROND MET EEN VERHAAL? is live. Misschien heb je afgelopen tijd al gezien op social media dat ik samen met Intersport & ASICS bezig was met het maken van een filmpje voor deze campagne en nu mag ik het ook met je delen.

De ‘LOOP JIJ ROND MET EEN VERHAAL?' campagne

Mijn oog viel op een Intersport campagne op Facebook: LOOP JIJ ROND MET EEN VERHAAL?. Ik heb nog nooit mijn verhaal over de terroristische aanslag in Nice gedeeld, omdat ik niet wist of, hoe en wanneer ik dit wilde doen. Nadat ik deze campagne voorbij zag komen, wist ik meteen dat het juiste moment was om mijn verhaal te delen. Hardlopen heeft mij na de aanslag zoveel gebracht en gegeven en dat blijf ik bijzonder vinden!

Naast een manier om mijn verhaal te kunnen delen, maakte ik ook kans op een ASICS hardloopset, een clinic van een ASICS FrontRunner en meedoen aan de Marikenloop. Allemaal stuk voor stuk mooie prijzen. De voornaamste reden dat ik mijn verhaal ingezonden heb, is vooral om andere mensen te kunnen inspireren en te laten zien dat hardlopen je heel veel kan geven.

Het gezicht van de campagne!

Bekijk de video en de webpagina voor de campagne:

Hier lees je mijn ingezonden verhaal voor de campagne ‘LOOP JIJ ROND MET EEN VERHAAL?' en uiteraard lees je binnenkort ook het verslag van de hardloopclinic en de Marikenloop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *