Persoonlijk

Binnenkort ren ik over je beeldscherm! – Mijn trailrun-avonturen op film

mijn trailrun avonturen op beeld

Sinds kort ben ik in bezit van een GoPro Hero 7 Black en ik vind het een geweldige gadget. Een van mijn doelen van 2019 is het maken van een videoverslag tijdens mijn trailruns, vooral van mijn ultramarathon. Daarom heb ik een GoPro aangeschaft, zodat ik nu eindelijk ook mijn avonturen op de gevoelige plaat vast kan leggen.

Videobewerking is altijd al een hobby geweest

Tijdens mijn jaren op het hbo, wat voor mijn gevoel echt een vorig leven is, heb ik veel geleerd over videobewerking. Dit was een van de leukste vakken die ik had tijdens mijn opleiding. Mijn kennis is in al die jaren wel flink weggezakt, maar daar komt verandering in. Nu ik met mijn GoPro veel beeldmateriaal kan maken, heb ik ook weer genoeg om te bewerken.

Je bent wel lief, hoor!

Ik ben nog een newbie in de wereld van filmen, YouTube en actioncams. De eerste films zullen zeker niet van topkwaliteit zijn en ik ben ook nog zoekende in wat ik allemaal wil filmen. Een ding weet ik zeker: ik ga een supertoffe, vetcoole video maken over mijn ultramarathon. Deze wil ik in oktober gaan lopen, dus ik heb gelukkig alle tijd om te wennen aan de GoPro en de videobewerking.

Ook het gebruiken van de GoPro tijdens het hardlopen wordt nog een hele ervaring op zich. Momenteel heb ik alleen nog de mount voor op mijn hoofd of hand. Hoe ga ik tussen deze twee views wisselen tijdens het lopen? Waar ga ik het allemaal over hebben tijdens mijn trailrun-avontuur en moet ik alles filmen of alleen maar stukjes? Dit zijn allemaal vragen waar ik hopelijk voor mijn ultramarathon het antwoord op vind.

Uiteraard wil ik zeker meer filmen dan alleen de trailrun-avonturen. Waarschijnlijk komen reviews, marathons, trainingen, fun runs en reizen ook aan bod. De tijd zal het leren wat ik allemaal met de GoPro kan en hoe bewegend beeld mijn blog kan ondersteunen.

Heb jij ideeën of tips wat ik kan filmen? Waar zie jij graag een YouTube video van verschijnen? Laat het weten in de reacties en misschien ga ik er mee aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *