Hardlopen

De voorjaarsklassieker NN CPC Loop Den Haag mag je niet missen!

Route en tijdslimiet van de NN CPC Loop Den Haag

Ben je op zoek naar een echte voorjaarsklassieker onder de hardloopevenementen? Dan ben je bij de NN CPC Loop Den Haag bij het goede adres! Aan het begin van mijn hardloopcarriëre heb ik ook deelgenomen aan de City-Pier-City loop en ik kijk er nog altijd met veel plezier naar terug. Benieuwd of dit hardloopevenement iets voor jou is? Hieronder vind je de route en de tijdslimiet van de CPC Den Haag!

Route van de CPC Den Haag

Een reden waarom de NN CPC Loop Den Haag een gewilde halve marathon is onder veel hardlopers komt door het wisselend parcours. Alle lopers beginnen bij het Malieveld, wat tevens ook het eindpunt is. Na de start loopt het eerste deel van het parcours door het stedelijk gedeelte van Den Haag. Vanuit de start loop je richting de boulevard met de bekende pier van Scheveningen en het Kurhaus. Aan het einde van de boulevard is het nog een klein stukje richting de finish op het Malieveld.

De tijdslimiet van de City-Pier-City

Word het je eerste deelname aan de CPC en ben je benieuwd of je snel genoeg bent om binnen de tijd te finishen? De wedstrijdleiding hanteert een tijdslimiet van 2 uur en 30 minuten voor de halve marathon.

Heb je momenteel langer nodig dan 2,5 uur voor de halve marathon? Met het volgen van het hardloopschema halve marathon voor beginners weet ik zeker dat jij binnen de 2,5 uur de finish red van de NN CPC Loop Den Haag!

Waar kan je inschrijven voor de NN CPC loop Den Haag?

Heb je nog niet ingeschreven, maar je wilt toch graag meedoen aan dit geweldige hardloopevenement? Schrijf je dan direct in op de website van de CPC. Vind je een halve marathon te ver, maar je wilt toch een beetje proeven aan schitterende sfeer? Naast de halve marathon kan je ook inschrijven voor verschillende andere afstanden, zoals de 5 of 10 kilometer.

Heb jij al een keer deelgenomen aan de CPC? Wat zijn jouw ervaringen van dit hardloopevenement?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *