Persoonlijk

#demooiste dagboek – Nog 2 dagen: Oh No! Waarom word ik nu opeens verkouden?

#demooiste dagboek - nog 2 dagen

Het zijn nog maar 2 dagen die ik moest overbruggen, maar mijn lichaam besloot dat het nu de juiste tijd was om verkouden te worden. Waarom!? Net twee dagen voordat ik elk vezeltje in mijn lichaam nodig heb om de 42.2 kilometer te kunnen overbruggen, loopt er een rivier aan snot uit mijn neus.

Alle middeltjes worden uit de kast gehaald

Ik heb besloten dat deze onverwachte wending geen roet in het eten mag gooien. Ik ga alle (alternatieve) geneeswijzen aanroepen om toch het beste uit mezelf te halen. Gelukkig is het ‘maar’ een verkoudheidje en geen griep. Aan de start staan moet geen probleem zijn, maar mijn doel van 4 uur en 30 minuten wordt toch een stuk moeilijker om te gaan halen.

Elke dag doe ik er alles aan om zo snel mogelijk van de verkoudheid af te komen. Ik stoom er op los, eet sambal (dat zou goed zijn voor je immuunsysteem), slik een overdosis vitamine C & D en de neusspray is niet aan te slepen. Normaal gesproken leg je daar 4 verkoudheden achter elkaar mee plat, dus deze moet ook zwichten.

Banner voor de hardloopschema's

Wat staat er vandaag op het menu?

Ik probeer de vezels zoveel mogelijk te ontwijken. Vandaag staat, net als gisteren, pasta op de planning. Daarnaast vul ik het aan met witte boterhammen met jam en appelstroop. Ook heb ik nog pannenkoeken over, die komen onderhand wel mijn neus uit.

Zo, ik heb weer een dag af in aanloop naar de Marathon van Rotterdam weggestreept. Morgen begint het weekend van #demooiste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *