Persoonlijk

#demooiste dagboek – Nog 3 dagen: Ik kan niet wachten tot het eindelijk begint!

#demooiste dagboek - nog 3 dagen

Eindelijk beginnen de zenuwen plaats te maken voor enthousiasme. De weersvoorspellingen zijn goed en het vertrouwen richting race day groeit steeds meer. Ik zie mezelf alweer staan aan de start van #demooiste marathon.

De benen voelden goed bij het laatste testrondje

Gisterenavond heb ik nog één laatste rondje gelopen om te kijken hoe de benen aanvoelden. Eindelijk zijn alle pijntjes in mijn benen als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik hoef me daar dus ook geen zorgen meer om te maken.

De enige twee dingen die vanaf nu belangrijk zijn, is voldoende rust en koolhydraten stapelen. Dan weet ik zeker dat ik helemaal uitgerust en vol energie aan de start van de marathon verschijn. Ik stap daarom ook niet meer op de fiets richting werk, maar pak de trein of auto.

Wat staat er vandaag op het menu?

Eerste dag van koolhydraten stapelen zit er op en ik moet eerlijk bekennen dat ik het nog niet vervelend vind om extra veel te eten. Mijn lichaam verwerkt gelukkig alles nog zoals het zou moeten. Wel stap ik vandaag over op vezelarm voedsel, zoals witte boterhammen, witte pasta, witte rijst, eigenlijk alle varianten waar de minste vezels in zitten. Met minder vezels hoop ik dat ik geen sanitaire noodstop hoef te maken maken tijdens de marathon.

Het aftellen wordt nu echt spannend! Morgen lees je weer een nieuw hoofdstuk uit mijn dagboek over de Marathon van Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *