Persoonlijk

#demooiste dagboek – Nog 6 dagen: herstellen van Hollen door de Bollen

demooiste marathon dagboek - nog 6 dagen te gaan

Gisteren heb ik de laatste keer mijn benen kunnen testen voor het echte werk. Het tempo is er helaas nog niet helemaal, maar de benen voelden gelukkig grotendeels pijnvrij. Jammer genoeg ben ik nog niet waar ik wilde zijn en dat met nog 6 dagen op de teller, zorgt er toch voor dat ik het spannend vind worden.

Alles aan doen om snel te herstellen

Vandaag en morgen doe ik er alles aan om snel te herstellen. Ik roep nog net niet de hulp van de plaatselijk kruidendokter in voor een wondermiddel. Toch ben ik vanochtend wel op de fiets naar werk gestapt en wat was het koud onderweg. Ik ga er vanuit dat ik zo beter aan mijn herstel kan werken. Ook heb ik voldoende eiwitjes op, zodat mijn lichaam alle voedingstoffen heeft om dit proces zo snel mogelijk te doorlopen.

In de avond doe ik nog een rondje rek- en strekoefeningen om zo de doorbloeding te stimuleren. En als kers op de taart ga ik nog een halfuurtje met een icepack op mijn scheenbenen zitten. Als dit alles niet helpt, dan weet ik het ook niet meer.

Wat staat er vandaag op het menu?

Vandaag staan er voornamelijk nog eiwitten op het menu. Voordat ik begin met koolhydraten bunkeren wil ik eerst helemaal hersteld zijn. Daarom eet ik nog lekker wat vlees en een bak magere Franse kwark. Dat laatste spoel ik (nog steeds) weg met overheerlijke bietensap!

Morgen kruis ik weer een dag af in aanloop naar de Marathon van Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *