Reviews

De Buff hoofdband – lekkere warmen oren, ook tijdens de koudere dagen

Review van de Buff Headwear hoofdband

Dat ik fan ben van het merk Buff, zal ik zeker niet ontkennen. Bij elke loop, of het nu warm of koud is, gaat de Buff mee. Bij koude dagen om mijn nek of over mijn oren en met warme dagen om mijn pols als zweetband. Deze productbeoordeling gaat niet om de nekwarmers, maar om de Buff hoofdband.

Review van de Buff Headwear hoofdband
RATING
3.5/5
PRIJS*
€ 15,95

BUFF TECH FLEECE HEADBAND ULTIMATE LOGO BLACK

Wat is de Buff hoofdband?

De Buff hoofdband is een smallere variant van de Buff nekwarmers. Omdat het een smalle variant is, is hij niet multifunctioneel, zoals de langwerpige kokervormige Buff's. Uiteraard is de Buff hoofdband wel te dragen op het hoofd en daar blinkt hij ook in uit. In plaats van de gewone Buff om te vouwen tot een hoofdband kan je deze gelijk goed op je hoofd dragen.

De Buff hoofdband is van hetzelfde materiaal als de nekwarmer. Door de Coolmax Extreme (polyester) stof houdt de Buff headband goed de warmte vast en neemt het transpiratievocht snel op.

Warme oren met deze BUFF headband

Ik draag deze hardloopaccessoire vooral omdat hij de warmte goed vast houdt. Je hebt op de koude dagen nog altijd lekkere warme oren. Het voordeel aan een hoofdband is dat je nog wel altijd je lichaamswarmte kwijt kan tijdens het hardlopen. In de winterdagen ben je meestal goed inpakt als je gaat hardlopen. Wanneer je ook nog een dikke muts draagt is er bijna geen ruimte meer waar je lichaamswarmte kwijt kan, met een hoofdband heb je dat probleem niet.

Kortom is de Buff hoofdband zeker geen miskoop. Hij zit comfortabel en doet wat het moet doen. Je oren warm houden houden tijdens de koudste hardlooprondjes!

Review van de Buff Headwear hoofdband
RATING
3.5/5
PRIJS*
€ 15,95

BUFF TECH FLEECE HEADBAND ULTIMATE LOGO BLACK

* Dit artikel maakt gebruikt van affiliate links. Wanneer je via mijn site een product koopt, verdien ik waarschijnlijk een commissie. Je betaalt niet meer, dan wanneer je via de verkoper het product zou verkopen. De prijzen kunnen daarnaast afwijken. Ik streef er naar om de prijzen actueel te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *