Home » Reviews » Buff, het meest veelzijdige stukje stof!

Reviews

Buff, het meest veelzijdige stukje stof!

Review van de buff

In het begin dacht ik: wat moet ik met een Buff nekwarmer? Maar inmiddels kan ik niet meer zonder. Dit lapje stof gaat met elke lange loop of trailrun mee. Tegenwoordig heb ik er zelfs meerdere voor het geval er één in de was zit. Wat is een Buff en hoe draag je een Buff sjaal? Deze vragen worden ook gelijk beantwoord in deze review!

Wat is een Buff nekwarmer?

Buff is eigenlijk een merk, wat bekend is geworden door haar kokervormige lap stof. Door deze bijzondere vorm kan hij op meerdere manieren worden gedragen. De multifunctionele stof zorgt ervoor dat je hem zowel in de zomer als in de winter kan gebruiken. In de winter zorgt hij bijvoorbeeld voor warmte , terwijl hij in de zomer het juist weer zweet afvoert. Zo heb je het hele jaar plezier van je Buff.

Hoe draag je een Buff?

Het handige sport-item kan je op verschillende manieren dragen. In de koudere seizoenen kan je er een muts of bandana van vouwen die bescherming geeft voor je oren of hem juist als sjaal gebruiken, zodat de kou niet op je nek slaat. Als de zon flink schijnt, gebruik ik hem graag als zweetdoek om mijn pols, om snel het zweet uit mijn gezicht te wrijven.

Hoe draag je een buff?

De Buff nekwarmer kan gebruikt worden bij verschillende sporten

Naast het hardlopen en trailrunnen zit ik ook regelmatig op de fiets en ook dan maak ik er gebruik van. Zelfs tijdens mijn wintersport heb ik hem om gehad! Het is een stuk makkelijker dan een sjaal en houd je daarnaast ook nog eens warmer, omdat hij de volledige huid bedekt tegen de striemende wind.

Hij kan eigenlijk gebruikt worden bij alle outdoor activiteiten. Naast dat hij het zweet goed afdrijft bestaat de stof ook uit een een UV-beschermde laag. Zo kan je hem ook gebruiken om je te beschermen tegen de zon.

Ik draag de Buff als sjaal

Een Buff sjaal is onmisbaar

Sinds ik eigenaar ben van mijn kokervormige stukje stof, zijn wij onafscheidelijk. Ik gebruik hem voor allerlei activiteiten of het nou 30 graden is of juist 10 graden onder nul. De Buff is multifunctioneel inzetbaar! Bij all4running hebben ze een groot assortiment aan verschillende Buffs! Voor al 18 euro ben jij ook eigenaar van dit meest veelzijdige stukje stof.

Volg mij op Facebook

De beste manier om op de hoogte te blijven.

Ben jij ook fan van Buff? Of denk je er over na om er één aan te schaffen?

Rating 10/10

Dit artikel maakt gebruikt van affiliate links

Samenvatting
Datum
Product
Buff
Rating
51star1star1star1star1star

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *