Marathon

De Six Star medaille in ontvangst nemen bij je laatste Mayor marathon

Six Star finisher - neem deel aan de 6 Mayor Marathons

Voor de meeste hardlopers is het uitlopen van een marathon al het hoogst haalbare. Voor andere smaakt het naar meer en willen een van de Mayor’s toevoegen aan hun erelijst. En je hebt hardlopers die zelfs niet genoegen nemen met 1 Mayor, maar willen alle Mayor marathons uitlopen en als Six Star finisher door het leven gaan.

Hoe wordt je een Six Star finisher?

Er zijn in de wereld 6 grote marathons uitgeroepen tot ‘Mayor Marathon’. Pas na het uitlopen van alle 6 de marathons mag jij jezelf Six Star finisher noemen. Dit zijn de Mayor Marathons:

  1. Tokyo marathon
  2. London marathon
  3. Berlijn marathon
  4. Chicago marathon
  5. Boston marathon
  6. New York City marathon

Zodra je de finish hebt gehaald van alle 6 de bovenstaande marathons ben je een Six Star finisher. Niet alleen de titel mag je in ontvangst nemen, maar ook een unieke Six Star medaille.

Het finishen van een Mayor Marathon is niet het enige lastige

Waarschijnlijk is het finishen van een Mayor Marathon binnen het tijdslimiet niet het moeilijkst. Omdat het de 6 grootste marathons in de wereld zijn, schrijven ook veel deelnemers in. Daarom hanteren sommige Mayor’s loting of kwalificatie-eisen voordat je mag starten. Lukt het je toch om aan alle 6 de marathons in te schrijven? Dan kan je gaan opmaken voor Six Star finisher.

Haal je Six Star medaille op

Om een Six Star medaille in ontvangst te nemen, moet je deze eerst aanvragen. Begin dit aanvraagprocedure vroeg voordat je begint aan je laatste Mayor Marathon. Zo weet je zeker dat hij op tijd ligt bij de finish van je laatste grote marathon. Je kan de Six Star medaille aanvragen op de website van ABBOTT World Marathon Mayor.

Maak op de website een account aan en toon aan welke Mayors je al hebt gelopen. Heb je alle informatie ingevuld? Via een mail naar stars@wmmayors.com kan je aangeven waar je graag je Six Star medaille in ontvangst wilt nemen.

Heb jij ooit een Mayor gelopen of staat er 1 op de planning?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *