Marathon

Alles wat je moeten weten over de Spark Spijkenisse Marathon

Spark marathon van Spijkenisse

Over een kleine twee weken loop weer een marathon. Het is nu vooral de vraag of ik de finish ga halen. Afgelopen maanden is niet de beste tijd geweest in mijn hardloopcarrière. Hopelijk is mijn hardloopbasis voldoende om de eindstreep te gaan halen. Ben jij ook op zoek naar een kleinschalige marathon in het najaar? Dan mag de Spijkenisse-SPARK marathon zeker niet ontbreken op je lijstje!

De tijdslimiet van de Spark Spijkenisse Marathon

Het wordt even aanpoten om op tijd bij de finish te komen. De tijdslimiet van de Spijkenisse-SPARK marathon bedraagt 5 uur. Dat is een half uur minder dan de marathon van Rotterdam. Normaal gesproken moet 5 uur zeker geen probleem zijn. Begin dit jaar liep ik een PR, van onder de 4 uur, tijdens de marathon van Rotterdam. Toch ben ik nu niet zeker van mijn zaak, omdat het nu vooral aan de voorbereiding ontbreekt. Eerst kampte ik met ontsteking aan mijn been en toen dat eenmaal genezen was kreeg ik dezelfde ellende aan mijn ogen.

Het parcours van de Spijkenisse-SPARK marathon

De enige officiële marathon die ik heb gelopen is de marathon van Rotterdam. Tijdens deze hardloopwedstrijd word je de volledige 42,2 vooruit geschreeuwd door de rijen dik aan publiek. Dat zal tijdens de marathon van Spijkenisse wel anders zijn. Het parcours van de Spijkenisse-SPARK marathon loopt ook grotendeels door niemandsland. Ik zal dus vooral de motivatie bij mijzelf moeten vinden om de finish te gaan halen. Het parcours van de marathon van Spijkenisse is te vinden op afstandmeten.nl.

Wat wordt mijn doel voor deze marathon?

Het uitlopen van de SPARK marathon stond al langer op mijn lijstje. Vooral na alle ellende van afgelopen maanden en het afzeggen van de Indian Summer Ultra 100 kilometer ben ik al lang blij dat ik weer aan de start kan staan. Daarom is mijn enige doel het halen van de finish. Zodat ik eindelijk een andere marathon op mijn lijst kan zetten, naast die van Rotterdam. Hopelijk is dit ook weer het begin van mijn weg naar de 100 kilometer.

Heb jij weleens deze marathon gelopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *