Maandverslag

Juli 2019 – Alle hardloop-avonturen op video

maandverslag juli 2019

Juli 2019 is voorbij gevlogen. Niet zozeer omdat ik het druk had met hardlopen en mijn website, maar door mijn nieuwe hobby vloggen! Ik wilde wachten met mijn YouTubekanaal totdat ik genoeg content had, maar ik heb me niet kunnen inhouden en de eerste video’s zijn al verschenen op mijn kanaal.

Blognieuws

Naast het gebruikelijke, wat jullie van mijn gewend zijn, is er niet veel gebeurd op mijn blog. Dat betekent uiteraard niet dat ik in juli 2019 stil heb gezeten. Integendeel, ik heb mijzelf in het diepe gegooid en kennis gemaakt met de wondere wereld van YouTube.

Mijn eigen YouTubekanaal is eindelijk een feit en de eerste video’s staan online. Van tips en wedstrijdverslagen tot uitlegvideo’s over verschillende trainingen. Het is ook gelijk een goed leerproces om mijn ultramarathon in oktober vast te kunnen leggen in bewegend beeld. Neem gauw een kijkje op mijn YouTubekanaal en vergeet niet te abonneren!

De volgende blogs zijn in juli langs gekomen

Hardlopen in juli 2019

Deze maand heb ik mijn doel om elke week naar huis hard te lopen kunnen doorzetten. Behalve afgelopen week door de extreme hitte. Met deze duurlopen werk ik langzaam toe naar mijn ultramarathon in oktober. Ik merk wel door verhoogde belasting dat ik weer last krijg van verschillende pijntjes. De pijntjes herinneren mij wel eraan dat ik mijn krachttraining moet blijven doen.

Op 14 juli liep ik de 10 van Noordwijk. Exact 3 jaar later na de terroristische aanslag liep ik weer op een promenade. Hierdoor was ik er met mijn hoofd niet helemaal bij de race, maar liep wel een schitterende tijd van 48:24 minuten. Voor augustus heb ik nog geen run gepland, hebben jullie nog suggesties voor een leuke run in augustus?

Wat heeft juli 2019 jou allemaal gebracht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *