Persoonlijk

#demooiste dagboek – Nog 1 dag: Het startnummer ophalen met Mae

#demooiste marathon dagboek - ophalen van de BIB-nummer

Één van Mae d’r favoriete bezigheden is reizen met de metro. Laat dat vandaag nou goed uitkomen, want ik moet mijn startbewijs ophalen bij de WTC Sportexpo in Rotterdam. Morgen is het eindelijk zover!

Mae wijst de weg bij de Sport Expo

Rotterdam ademt marathon

Wat een geweldige sfeer hangt er in Rotterdam. In de hele stad voel je dat de marathon op punt staat van beginnen. Dit gevoel zorgt ervoor dat ik nog meer zin heb om morgen aan de start te staan. Mae is ook helemaal in d'r element, al vond ze de metro interessanter dan de expo.

Helaas heeft de verkoudheid doorgezet. Ik moet me er dus bij neerleggen dat ik niet helemaal fris aan de marathon begin. Toch laat ik me er niet door uit het veld slaan en hou ik mijn tijdsdoel van 4 uur 30 minuten aan. Ook al wordt dit nu een stuk zwaarder, het is de dood of de gladiolen!

Wat staat er vandaag op het menu?

De dag voor een wedstrijd eet ik altijd pannenkoeken, dus vandaag staan ook deze op het menu. Ik moet eerlijk toegeven dat ik totaal geen trek heb in pannenkoeken, maar ook niet meer in pasta. Eigenlijk nergens meer in. Ik ben blij als ik zondagavond weer een normaal bord eten voor me heb staan.

Morgen is het eindelijk zover. Als je nog een paar duimen over heb, draai je die dan voor mij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *