Persoonlijk

#demooiste dagboek – Nog 5 dagen: waar blijven de wedstrijdkriebels?

marathon dagboek 5 - wanneer komen de wedstrijdkriebels?

Vandaag staat er niet heel veel spannends op de planning. Ik ben nog niet helemaal hersteld, daarnaast begin ik ook een beetje verkouden te worden en de zorgen van de afgelopen dagen stapelen zich een beetje op. Hopelijk zie ik morgen bij mijn laatste hardlooprondje toch wel wat progressie.

De laatste dag voor het stapelen begint

Vandaag heb ik nog één keer kunnen genieten van ‘normaal’ eten. Morgen begint het koolhydraat stapelen en ook daar zie ik tegen op. Ik weet nog goed van vorig jaar dat mijn tanden er bijna uitvielen van al het suiker en mijn maag het na een paar dagen ook niet meer kon waarderen.

Ook vandaag werk ik mijn hele herstelrondje af. Van fietsen naar werk tot aan icepacks op mijn schenen. Als het morgen niet beter voelt dan moeten er echt serieuze maatregelen worden getroffen. Ik hoop dat de wedstrijdspanning ook snel omslaat naar gezonde wedstrijdkriebels, want de zin is er wel.

Wat staat er op het menu vandaag?

Gelukkig staat er vandaag nog overheerlijke risotto op het menu. Het voelt wel een beetje als een galgenmaal, maar alles voor de marathon. Ook bak ik vandaag al een stapel pannenkoeken die ik de rest van de week naar werk mee kan nemen. Zo heb ik toch weer extra koolhydraten bij de hand, in plaats dat ik mijn koolhydraten aanvul met winegums.

Morgen kruis ik weer een dag af in aanloop naar de Marathon van Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *