Persoonlijk

Een voorbeeld voor mijn kinderen zijn door 100 kilometer te rennen in 2022

100 kilometer hardlopen in 2022

Het nieuwe jaar is weer aangebroken. De goede voornemens kunnen weer van de plank worden gehaald. Zo ook die van mij! Mijn goede voornemen voor 2022 wordt een goed voorbeeld zijn voor mijn kinderen. Hoe ik dat wil bereiken krijgt ook steeds meer vorm.

Alles is mogelijk als je dromen maar achtervolgt

Als ik iets wil meegeven aan mijn kinderen is dat de wereld voor hun voeten ligt. Dat geen droom onmogelijk is. Zolang je maar je best doet. Dat is precies wat ik ze wil laten zien. Door zelf het onmogelijke te gaan doen. Iets waar mensen hun wenkbrauwen voor optrekken of mij voor gek verklaren. Als je het mij een paar jaar geleden had gevraagd, had ik mijzelf ook voor gek verklaard. Mijn doel voor 2022 wordt 100 kilometer achter elkaar hardlopen.

Een overwinning op mijzelf en een voorbeeld voor mijn kinderen zijn

De weg naar de 100 kilometer wordt zeker niet makkelijk. Naast de vele trainingsuurtjes en verschillende kilometers wegtikken, zal het vooral een mentale beproeving worden. Niet alleen tijdens de 100 kilometer ultramarathon, maar ook in de voorbereiding zal vaak de vraag “Waarom?” door mijn hoofd spoken. Hopelijk ben ik met dit doel een voorbeeld voor mijn kinderen en kan ik ze laten zien dat alles, maar ook echt alles, mogelijk is.

De weg naar de 100 kilometer is onzeker

Ik heb nog een hele lange weg te gaan voordat ik klaar ben om deze uitdaging aan te gaan. Hoe die weg er helemaal uit gaan zien zal in het loop van het jaar steeds duidelijker worden. Mijn eerste grote hardloopwedstrijd wordt de marathon van Rotterdam. Mijn persoonlijk record op de marathon is 4 uur en 40 minuten. Hier wil ik het beste uit mijzelf gaan halen. Ik ga een poging wagen om de marathon binnen 4 uur te finishen. Hoe de verdere voorbereiding na de marathon er uit gaan zien weet ik nog niet, maar dat is niet het enige onzekere. Welke 100 kilometer ultramarathon ik ga lopen staat ook nog niet vast.

Ik ga er vanuit dat het in de loop van 2022 steeds duidelijker gaat worden. Dat uiteindelijk alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Maar dat 2022 een geweldig jaar gaat worden, dat staat vast! Wat zijn jouw hardloopplannen voor 2022?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *