Persoonlijk

Pokemon Go spelen tijdens het hardlopen is mijn guilty pleasure

Pokemon Go spelen met de Pokemon Go Plus

Ik zal het maar gelijk bekennen: ik ben een fervent Pokémon Go speler! Nee, ik schaam me er niet voor en ja, mijn vrouw doet dit wel. Ik doe graag Pokemon Go spelen tijdens het hardlopen. Je bent lekker buiten, leert veel nieuwe mensen kennen en het nostalgische gevoel maakt het helemaal af.

Pokemon Go spelen tijdens het hardlopen

Nog niet zo heel lang geleden liep ik niet het tempo dat ik momenteel ren en daarnaast deed ik vooral andere zaken dan hardlopen. Vooral de duurlopen gingen na een tijdje vervelen. Daarom heb ik het hardlopen met Pokémon Go gecombineerd. Dit zorgde er vooral voor dat ik iets te doen had tijdens de uren die ik rende.

Vrienden worden? Mijn trainer code: 8165 6412 1397

Momenteel ren ik vooral andere trainingsvormen zoals tempolopen en intervaltrainingen. Tijdens deze trainingen heb ik geen tijd om te spelen en hou ik mijn aandacht vooral bij het hardlopen. Ook mijn overstap naar de trails heeft ervoor gezorgd dat ik minder hardloop met Pokémon Go, aangezien deze digitale wezentjes zich maar weinig in de natuur laten zien.

Pokémon Go Plus is de perfecte hardloop gadget

Hardlopen met een mobiele telefoon in je hand is niet ideaal. Gelukkig heeft Niantic hieraan gedacht door de Pokémon Go Plus op de markt te brengen. Dit kleine apparaatje om je pols zorg er voor dat je je telefoon niet meer hoeft vast te houden. Hij gaat namelijk af wanneer een Pokémon of een PokeStop in de buurt zit. Met een klik op de knop doet hij al het werk voor je.

Altijd een verrassing welke Pokémons je heb gevangen

Het leuke eraan is dat je geen idee heb wat je na het hardlopen gevangen heb. Als je klaar ben met hardlopen, is het altijd een verrassing wat je onderweg gevangen hebt. Daarnaast berekent hij ook hoeveel kilometers je hebt gelopen, zodat je Pokémon eieren uitkomen of je krijg extra candies van je buddy Pokémon. Dit werkt helaas tot een maximum van 10 km/u, dus je moet niet te hard rennen.

Pokemon go spelen screenshot met adventure sync
Pokemon Go app – Adventure Sync

Nieuwe Pokémon Go update

Binnenkort komt er een nieuwe update uit van dit populaire spel. In deze update worden fitnessdoelen toegevoegd aan Pokémon Go. Waarschijnlijk moet je aantal kilometers in een bepaalde tijd afleggen. Door deze toevoeging zal ik weer vaker hardlopen met Pokémon Go Plus.

Laat het vandaag nou zover zijn. De adventure sync update is aangezet voor level 40 spelers. Ik heb mijn eerste 5 kilometer reward al binnen. Dit wordt zeker meer Pokemon Go spelen!

Ben jij ook een stiekeme Pokémon Go fan en ren jij er ook mee hard?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *