Persoonlijk

Run for Cancer: het perfecte doel voor 2021!

Run for Cancer - January Challenge - Roparun

Het einde van december nadert en dat betekent maar één ding: het is tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar en om nieuwe doelen te maken voor 2021. Ben je nog op zoek naar een mooi hardloopdoel? Dan heb ik een prachtig initiatief om het nieuwe jaar mee te starten. Je kan namelijk de hele maand januari samen met Run for Cancer hardlopen voor een goed doel!

Wat is Run for Cancer?

Het afgelopen jaar kwamen we voor het eerst in aanraking met het fenomeen virtueel hardlopen. De ene na de andere hardloopwedstrijd werd door corona afgelast en om dit gat op te vullen werd schoten de virtuele hardloopwedstrijden als paddenstoelen uit de grond.

Run for Cancer January Challenge is ook een virtuele hardloopuitdaging, maar dan gekoppeld aan een prachtig doel. Je kan in je eigen veilige bubbel, helemaal corona-proof, deze uitdaging hardlopen. Je rent, wandelt of fiets elke dag minimaal 2,1 kilometer of je kiest ervoor om in totaal 65 kilometer af te leggen in de maand januari. Je begint het jaar met voldoende beweging en de opbrengst van de Run for Cancer gaat naar de Roparun! Meedoen aan deze uitdaging kost maar 12,50 euro.

Begin jij het nieuwe jaar goed?

Vooral nu we weer in een nieuwe lockdown terecht zijn gekomen, is het belangrijk om voldoende beweging te krijgen. Mis jij de motivatie op de hardloopschoenen aan te trekken of om op de fiets te springen? Dan is deze uitdaging zeker wat voor jou! Omdat het geen eenmalige loop is en je dus lekker heel januari door rent, start je gezond en fit het nieuwe jaar.

Als je je inschrijft voor deze mooie virtuele uitdaging krijg je een uitnodiging een club in Strava. Door je activiteiten te delen in deze groep raak je extra gemotiveerd om de eindstreep te halen van de Run for Cancer January Challenge. Na het behalen van de uitdaging krijg je ook nog een mooie medaille thuis gestuurd! Je kan je inschrijven door te mailen naar teamrunforcancer@gmail.com.

Ik doe in ieder geval mee. Misschien tot in de Strava Club!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *