Reviews

Aftershokz Aeropex – De ideale oordopjes voor het hardlopen

Review van de Aftershokz Aeropext open-ear oordopjes

Mijn zoektocht naar de juiste hardloopoordopjes heeft lang geduurd, maar uiteindelijk heb ik ze gevonden. Momenteel hardloop ik met een nieuw setje oordopjes. Deze oordopjes zijn speciaal ontworpen voor sporters. Benieuwd naar deze oordopjes? Hieronder vind je de review van de Aftershokz Aeropex open-ear oordopjes.

Productfoto van de Aftershokz Aeropex hardloopoordopjes
RATING
5/5
PRIJS*
€ 124,95

Aftershokz Aeropex open-ear oordopjes

Wat maakt de Aftershokz Aeropex koptelefoon anders?

Ik heb verschillende oordopjes versleten tijdens mijn hardloopcarrière. Een probleem waar ik vaak last van had met muziek luisteren tijdens het rennen, is dat je slecht de omgevingsgeluiden hoort. Om veilig te kunnen hardlopen moet je wel het overige verkeer horen. De meeste hardloopoordopjes zorgde ervoor dat je de omgevingsgeluiden minder hoort, maar dat is niet het geval met de Aftershokz Aeropex oordopjes.

Door de bone conduction technologie plaats je de oordopjes niet op je oren, maar op je jukbeen. Door trillingen wordt het geluid naar je oren gestuurd. Hierdoor blijven je oren vrij en hoor je alle omgevingsgeluiden. Met de Aftershokz Aeropex kan je naar muziek luisteren, terwijl je ook nog veilig kan gaan hardlopen.

Blijven de oordopjes op zijn plaats zitten met hardlopen?

Een ander belangrijk punt als je zoekt naar oordopjes voor het hardlopen is of ze wel op z’n plaats blijven zitten of niet uit je oren vallen. Ik heb regelmatig gestoeid met oordopjes die elke paar meter uit je oren vielen. Met de Aftershokz Aeropex hoef je daar niet bang voor te zijn. Het buigzame titanium frame zorgt voor een perfecte pasvorm en zorgt dat de koptelefoon goed op zijn plek blijf zitten.

De technische specificaties

De goede pasvorm en de bone conduction technologie zijn niet de enige technische punten wat de Aftershokz Aeropex ideaal maakt voor het hardlopen. Met de volgende technische specificaties, maakt dit de perfecte oordopjes:

  • Draadloos, geen last van onhandige kabels
  • Accu gaat 8 uur lang mee
  • IP67 waterbestendig, kan prima tegen een regenbui
  • Weegt maar 26 gram
  • Makkelijk te bedienen met de multi-knop
  • Ondersteund Bluetooth 5.0

Wat vind ik van de Aftershokz Aeropex koptelefoon?

Ik heb meerdere oordopjes geprobeerd en eigenlijk was mijn conclusie altijd dat ik mij aan irriteerde tijdens het hardlopen. Lekker naar muziek luisteren tijdens het hardlopen zat er gewoon niet in. Dit keer heb ik goed onderzoek gedaan, naar welke koptelefoons en oordopjes op de markt zijn en welke voldeed aan mijn eisen. Zo kwam ik uit bij de Aftershokz Aeropex Open-Ear oordopjes.

De koptelefoon voldoet zeker aan al mijn eisen. Ik kan eindelijk lekker naar muziek of favoriete podcast luisteren tijdens het hardlopen. Zonder dat ik bang hoef te zijn dat ik niet het overige verkeer hoor, of dat de oordopjes uit mijn oren vallen. Het geluid is misschien van iets minder kwaliteit en de Aftershokz Aeropex kost misschien wel meer dan de andere oordopjes, maar je gaat er zeker geen spijt van krijgen. Eenmaal hardgelopen met deze oordopjes ben je direct verkocht!

Productfoto van de Aftershokz Aeropex hardloopoordopjes
RATING
5/5
PRIJS*
€ 124,95

Aftershokz Aeropex open-ear oordopjes

* Dit artikel maakt gebruikt van affiliate links. Wanneer je via mijn site een product koopt, verdien ik waarschijnlijk een commissie. Je betaalt niet meer, dan wanneer je via de verkoper het product zou verkopen. De prijzen kunnen daarnaast afwijken. Ik streef er naar om de prijzen actueel te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *