Reviews

The North Face Carto Triclimate jacket: De ideale winterjas voor het wandelen

Review van de The North Face Carto Triclimate Jacket winterjas

Ik ben graag buiten en het maakt het mij niet uit welk seizoen het is. Van hete zomerdagen tot aan stormachtige herfstdagen. Als ik met dit wisselvallige weer naar buiten ga, vind ik het wel belangrijk dat ik het droog en warm houdt. Omdat mijn wintersportjack het vorige seizoen heeft begeven heb ik een nieuwe investering gedaan. Ik heb The North Face Carto Triclimate winterjas gekocht.

The North Face Carto Triclimate jacket houd je droog

Een beetje neerslag houdt mij niet tegen om naar buiten te gaan. Integendeel, meestal vind ik de regen fijn. De lucht is schoner en heeft een verfrissende werking. Wel vind ik het belangrijk dat mijn bovenlichaam droog en warm blijft. Met The North Face Carto Triclimate winterjas hoef je niet bang te zijn dat je doorweekt thuis komt. Ik heb flink wat buien op mijn dak gehad en er is geen enkele keer water doorheen gespijbeld. De capuchon kan je makkelijk verstellen dat hij goed om je hoofd sluit. Je hoeft zelfs niet bang te zijn voor natte haren tijdens de grootste regenbuien.

Met de 3-in-1 winterjas heb je buiten de winter ook nog plezier

Omdat The North Face Carto Triclimate jacket een flinke investering is, wilde ik zeker van zijn dat ik er vaak en lang plezier van ga hebben. De jas bestaat uit twee ‘losse' jassen die je los van elkaar, maar ook samen als jas kan dragen. De buitenste laag beschermd je tegen de wind en de regen en kan los als regenjas worden gebruikt. De binnenjas is gemaakt van thermomaterial. Waardoor je lichaam warm blijft bij de koude winterdagen. De binnenjas kan ook los worden gedragen tijdens de droge lente en herfstdagen. Door de 3-in-1 winterjas heb je dus niet alleen in de winter plezier van The North Face, maar ook tijdens andere seizoenen.

Ben je nog op zoek naar een goede winterjas voor buiten? Dan is de investering van The North Face zeker waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *