Fitness

Review – Vibroshaper trilplaat | de moeite waard?

Review van de Vibroshaper Trilplaat

Als je een fanatieke Teleshopping-kijker bent, dan kan je hem vast wel: de Vibroshaper trilplaat. Meestal neem ik deze tv-producten altijd met een korreltje zout. Je ziet de meest afgetrainde mannen en vrouwen oefeningen doen om zo een beeld te scheppen dat jij ook dit fitnessapparaat in huis moet halen. De vraag is dus werkt een Vibroshaper trilplaat echt?

Wat is de Vibroshaper trilplaat?

De Vibroshaper trilplaat is een populair fitnessapparaat voor thuisgebruik. Het is een trilplaat waar je op gaat staan om je oefeningen op te doen. Door de trilling van de plaat worden je spieren telkens weer aangespannen. Door de constante aantrekking van de spieren wordt het vetverlies en spieropbouw gestimuleerd. De trilplaat heeft meerdere standen van beginner tot aan gevorderd.

Je kan verschillende oefeningen doen op de trilplaat

Waar je normaal gesproken je oefeningen op de grond of op een fitnessmat doet, kan je ook de oefeningen doen op een trilplaat. Denk daarbij aan squats, lunges en zelfs push-ups. Bij de Vibroshaper trilplaat wordt ook weerstandsbanden meegeleverd, waardoor je nog veel meer verschillende soorten oefeningen kan uitvoeren.

Werkt het ook echt?

Als je de tv-reclame moet geloven dan heb je binnen no-time een sixpack. Uiteraard ligt dit iets genuanceerder. Er is geen enkele fitnessapparaat of oefening die zorgt dat jij binnen een week helemaal afgetraind bent. Toch werkt dit fitnessapparaat. Door de trillingen van de plaat wordt de vetverbranding en de spiermassa gestimuleerd. Train jij elke dag 10 minuutjes op de plaat, dan zal je vrij snel resultaat zien. Vooral na het eerste gebruik merk je dat de Vibroshaper zeker werkt door de spierpijn de volgende dag ervaart.

Wat maakt de Vibroshaper trilplaat beter t.o.v. andere

Er zijn veel verschillende soorten trilplaten op de markt, maar wat maakt de Vibroshaper nou anders? Er zijn twee grote pluspunten aan deze trilplaat. Allereerst is deze vrij compact, waardoor hij ideaal is voor thuisgebruik. Niet iedereen heeft een voldoende ruimte om al zijn fitnessapparaten uit te stallen. Door de compacte vorm kan je de Vibroshaper makkelijk opbergen na gebruik. Het tweede voordeel is dat er ook een afstandsbediening wordt meegeleverd. Hierdoor hoef je niet telkens te bukken om van modus te veranderen.

Enthousiast? De Vibroshaper trilplaat is alleen online beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *