Marathon

De nieuwe podcast ‘Mijn eerste marathon’ is een aanrader!

De podcast 'Mijn eerste marathon'

Ben jij een fervent podcast-luisteraar of luister je graag naar andermans verhalen tijdens je hardlooprondje? Probeer dan de nieuwe podcast ‘Mijn eerste marathon’. In deze podcast worden Nick en Julia gevolgd richting hun eerste marathon. Ben je nog op zoek naar leuke en verfrissende hardlooppodcast, waar je ook nog wat van leert? Luister dan naar de podcast ‘Mijn eerste marathon’. Niet alleen om op de hoogte te blijven van de voorbereidingen van Julia en Nick, maar je krijgt ook hardlooptips, die je direct kan toepassen!

Maak kennis met Julia en Nick

In de podcast ‘Mijn eerste marathon’ worden Julia en Nick gevolgd richting hun eerste marathon. Beiden vertellen waar ze tegen op kijken, maar ook wat hun brengt om dit hardloopavontuur aan te gaan. Wat ik heel bijzonder aan deze podcast vind is dat op veel vlakken overeenkomt met hoe ik het hardlopen ervaar. Niet alleen toen ik mijn eerste marathon zelf liep, maar ook nu richting mijn eerste 100 kilometer. Ben jij ook aan het trainen richting een hardloopdoel? Dan zal je zeker jezelf kunnen vinden in het verhaal van Julia en Nick.

De podcast ‘Mijn eerste marathon’ is meer dan alleen de weg van Nick en Julia

Je vraagt je misschien af of het zin heeft om deze podcast te luisteren terwijl je zelf niet van plan bent om een marathon te lopen. Terecht, want de naam suggereert inderdaad dat het om de weg gaat richting een eerste marathon. Gelukkig is de podcast veel meer dan alleen maar de marathon. Ben je net begonnen met hardlopen, dan is het ook zeker waard om ‘Mijn eerste marathon’ te luisteren. De podcast zit boordevol tips hoe je het beste met hardlopen om kan gaan.

Je kan de podcast op Spotify luisteren of via de Apple podcasts. Klik op een van de onderstaande links om direct te beginnen met luisteren.

Ik heb met veel plezier naar de eerste aflevering geluisterd en kijk uit naar de volgende! Heb jij ook de eerste aflevering geluisterd? Wat vind jij van deze nieuwe podcast over hardlopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *