Hardlopen

Trendy medaillehanger – geef jouw medailles een mooi plekje!

trendy medaillehanger

Wat doe jij met je medailles? Liggen ze stof te happen in een kastje of hebben ze een mooi plekje van je gekregen? Sinds kort heb ik een trendy medaillehanger en hebben mijn welverdiende stukjes metaal een prachtige spot op de overloop gekregen. Uiteraard loop ik de hardloopevenementen niet voor de medailles, maar om de avonturen die ik meemaak. Toch vind ik het fijn om een mooie medaille als herinnering mee naar huis te nemen. Elke keer als ik weer een medaille in mijn hand heb of zie, dan haal ik herinneringen op over hoe ik mij in het zweet moest werken om de finishlijn te halen!

Mijn medailles hebben jarenlang in een kastje gelegen

Voordat ik een medaillehanger had, lagen mijn medailles ergens in een kast. Alleen mijn medaille van de Indian Summer Ultra en de twee exemplaren van de marathon van Rotterdam hadden een speciaal plekje. Deze twee hingen op een prominent plek in de huiskamer.

Medailles aan de medaillehanger

Het is eigenlijk best wel zonde dat alle andere medailles waar ik jarenlang voor heb hardgelopen ergens in de vergetelheid raakten.

Een trendy medaillehanger is de oplossing

Een oplossing om toch alle medailles een mooi plekje te geven is een medaillehanger. Een medaillehanger kan je aan de muur schroeven en daar dus je medailles aan hangen. Op Bol.com vind je allemaal verschillende soorten medaillehangers, ook van TrendyHangers waar ik onderstaande medaillehanger van heb. Het idee achter deze hangers is allemaal hetzelfde, alleen wat boven de hanger staat verschilt.

Wall of Fame met letters boven de medaillehanger

Als eenmaal de medaillehanger aan de muur is bevestigd, kan je de medailles er aan ophangen, tot wel 20 tot 30 medailles per hanger. Ik moest eigenlijk gelijk al een tweede medaillehanger aanschaffen, omdat de eerste vol is. Dat is meteen een mooie motivatie om een tweede medaillehanger ook weer helemaal vol te rennen. Iedere keer als ik langs de hanger loop, zie ik mijn welverdiende medailles en haal ik gelijk herinneringen op. Een betere drive om nog vaker te rennen is er niet!

Heb jij ook al een medaillehanger? Of wat doe jij met je welverdiende medailles?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *