Maandverslag

September 2018 – Tweede doel behaald!

De finish van de Vaalserbergtrail september 2018

De maand september heeft mij veel gebracht. Ik heb mijn allereerste trailrun mogen lopen en ingeschreven voor de tweede trailrun op 7 oktober, waar ik al heel erg naar uitkijk! Met het lopen van mijn eerste trailrun heb ik weer een doel behaald!

Daarnaast begint mijn blog steeds meer te lijken wat ik voor ogen had en ik heb nog voldoende inspiratie en motivatie om het een groter succes te maken. Dit dankzij jullie allemaal

Blog nieuws

Naast dat er deze maand verschillende blogs online zijn gekomen wil ik voortaan niet 2 maar 3 blogs per week publiceren. De blogs zullen op een maandag, woensdag en een vrijdag worden gepubliceerd!

De volgende blogs zijn deze maand de revue gepasseerd:

Ik heb nog meer leuk nieuws! 1 keer in het kwartaal is er een content week over een specifiek onderwerp. Elke dag zal er een blog worden gepubliceerd over het onderwerp en ik mag al verklappen wat de eerste content week wordt: ‘hardlopen in de herfst’! Binnenkort zal deze content week beginnen.

Hardlopen

Deze maand heb ik helaas minder hardgelopen dan ik in eerste instantie op hoopte. De herstelperiode na de Vaalserbergtrail heeft langer geduurd dan normaal. Ik heb twee weken gelopen met pijn in mijn onderrug, gelukkig ben ik wel op tijd hersteld om me voor te bereiden richting de Utrechtse Heuvelrug trail.

Toch heb ik in de kleine voorbereiding naar de Utrechtse Heuvelrug een nieuwe persoonlijk record gelopen op de 5 km, 10 km en de 15 km!

Fietsen

Tijdens de blessure in mijn onderrug heb ik wel aan mijn conditie kunnen werken met fietsen. Deze maand heb ik een kleine 550 km afgelegd. Ik merk wel dat het najaar weer in aantocht is. Het is al donker als ik vertrek naar werk, meer regen onderweg gehad en het zijn geen temperaturen om in mijn korte broek te fietsen!

Wat heeft de maand september jou gebracht en wat zijn jouw doelen voor oktober? Laat het weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *