Persoonlijk

Jarig! De teller staat op 32

jarig 32 jaar

Het is weer 12 februari en dat betekent maar een ding: happy birthday to me! Vanaf vandaag ga ik door het leven als 32-jarige. Vorig jaar keek ik op deze datum terug wat het jaar heeft gebracht en vandaag doe ik hetzelfde!

Afgelopen jaar had veel hoogtepunten

Eigenlijk zijn er te veel hoogtepunten om allemaal te noemen. Op hardloopgebied kan ik er wel twee uitlichten: mijn tweede marathon van Rotterdam en mijn allereerste gefinishte ultraloop. Vooral de laatste was een geweldig avontuur waar ik mooie herinneringen aan heb.

Trailrunverslag van de Indian Summer Ultra – 50 kilometer

Het afgelopen levensjaar heb ik nog verder mijn grenzen opgezocht en ik weet dat ik nog steeds niet het maximale heb bereikt. Dat geeft veel vertrouwen voor de toekomst naar nieuwe avonturen en uitdagingen.

In mei voor de tweede keer papa

Ook kregen we het nieuws dat we in mei ons tweede wondertje mogen verwachten. Het wordt dan weer een spannende, maar ook een hele mooie tijd waar ik naar uitkijk.

Daardoor komen mijn hardloop- en trailrunavonturen de eerstkomende maanden wel op een laag pitje te staan. Uiteraard probeer ik mijn conditie op peil te houden, zodat ik, alles gesetteld is, weer gauw aan de bak kan. Dat het dit jaar iets minder wordt allemaal goed gemaakt door onze kleine wondertje!

Weer opnieuw een ritme vinden

In mijn 32ste jaar zal het vooral zoeken worden naar een gezond ritme, zowel thuis en met hardlopen. Het zal in het begin lastig worden en waarschijnlijk zullen de slapeloze nachten ook niet meehelpen om in een fijn ritme te komen, maar ik ga mijn best doen.

Hopelijk zit ik aan het eind van dit jaar weer in een ritme en kan ik werken aan mooie herinneringen met mijn gezin (+ de nieuwe aanwinst) en tijdens trailrunnen.

Op naar een nieuw mooi en geweldig jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *